Rama: Povratak zahlađenja odnosa sa Srbijom, ukoliko kosovski policajci ne budu oslobođeni; Kurti da izađe iz „ljudske samoizolacije“ kako ne bi izgubio Sever

Ostavite komentar


  1. Gledaj gospodine Rama svoju državu ako već ne možeš realno da sagledaš ko u stvari pravi problem.Godinama u nazad da li je jedan Albanac povređen ,ubijen,pretučen. Ne uvek samo Srbi ubijani prebijani pretučeni čak se i na decu puca . Stalno izazivanje a to radi isti čovek.

  2. Koje poltronsko uvijanje i podvlačenje Aleksandra Vučića! Umesto da na ovakvu izjavu jednog -za koga i njegovi američki sponzori navode da je KORISTAN kriminalac Edija Rame odgovori istom merom i preti zahlađivanjem odnosa sa Albanijom, zabranom prelaska njihovih kamiona i putnika preko Srbije isl. ako kosovska policija ne pusti iz zatvora uhapšen Srbe, AV kukumači i priča uvek istu priču- on je za mir a Srbi neka dobijaju batine i trunu u šiptarskim kazamatima! Pitam se šta će Srbijhi ovakav predsednik kao Vučić?

  3. Da se nas narod pita ne bi ni otopljavali dok ne priznate Srbiju u njenim medjunarodnim granicama prema povelji UN

  4. Тешко нама, уколико нам и Албанија прети.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.