Rama: Unutrašnji dijalog dobar početak

Ostavite komentar


  1. Ono sto Vi mislite da je beznacajno i neprakticno to je Vasa stvar ,vecina ljudi misle da je rasclanjenje sta je cije jedino moguce i ono koje JEDINO ima izlaz sve ostalo je uzaludno gubljenje vremena i Vas i nas.

  2. Sa takvim stavom Vi nikad necete od nas dobiti nista jer zelite da otmete ono sto je nase ,a time nezavisnost od nas nikad necete dobiti a mi smo oni koji stoje kao jedini koji mogu da potpisu ono sto Vam je jedini cilj.Pa sad ako zaelite da ga ostvarite imate priliku samo se trebate odreci onog sto zelite da zauzmete a nosi Srpsko ime kao jedinog vlasnika.

  3. dijalog je jedino rešenje kosovskog problema. ovo se, pre svega, odnosi na činjenicu da su hiljade i hiljade Srba prognane, neki su ubijeni, zato što su Albanci smatrali da se samo nasiljem može postići nešto. zaboravili su da mi nikad nećemo odustati od borbe za Kosovo.

  4. Rama ima negativan stav sa kojim nece stici daleko , jako je vazno da sto pre promeni negativni stav u pozitivan. Odustane od ideje da Kosovo treba biti nezavisno , jer ono je nase .

  5. Resenje je jasno , odustanite od snova i vratite se realnosti . Ne mozete prisvojiti nesto sto nije vase .

  6. Rama nema sta da se pita o dijalogu pa on je predsednik susedne Albanije i nema veze sa Srbijom i njenom unutrasnjom politikom

Ostavite komentar


Politika

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd 10

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns (William Burns) doputovaće u Beograd nakon posete Sarajevu, a u glavnom gradu Srbije će se sastati sa lokalnim zvaničnicima, prenela je večeras televizija N1 ne navodeći druge detalje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.