Rama: Sporazumi tri zemlje veoma opipljivi, stupaju na snagu za 10 dana

Rama, Vučić i Zaev otvorili samit inicijative Otvoreni Balkan

Ostavite komentar


  1. Smisao inicijative: najblizi partneri su nam one drzave koje bezuslovno priznaju i podrzavaju nezavisnost Kosova kao suverene drzave.
    Osim Albanije i S. Makedonije, tu su i Crna Gora, Turska, Madjarska, SAD, Austrija, Francuska, Italija, U. A. Emirati

  2. Sporazum je ništavan jer su ga potpisala tri oligarha, a narod u Srbiji je protiv sporazuma koji je koruptivan, na štetu domaćina u Srbiji kao i domaće privrede.

  3. A sto bi nas Evropa i svet gledali kao zaostali Balkan koji ne ume da obezbedi mir na Balkanu?!Ovo je momenat da pokazemo da ima nacina i da mozemo!

  4. Sa tim sporazumom mozete sva trojica da obrisete du.e,ko je vas ovlastio da ukidate granice?Srbija nije jes postala privatna prcija AV?

  5. Zbilja je mucno citati sta izjavljuju ovi fariseji. Ako su OTVORENI neka onda otvoreno govore o PROBLEMIMA umesto sto masu sarenim lazama. Kakva je to saradnja kada se u Srbiji otvoreno siri mrznja prema Albancima? Kada Albanci nece dogovor sa Srbima? Kada u „otvorenom Balkanu“ nema polovine drzava koje Balkanu pripadaju.? Kada se dogovaraju dvojica koji su pokrali izbore i treci koji ih je izgubio?

  6. Sada sam sigurna da će Srbi pohrliti u Albaniju i Makedoniju po posao. U obe zemlje je ekonomija veoma uspešna, pa posla ima na pretek. U suprotnom smeru, ka Srbiji, sada će biti mnogo lakše svim kriminalnim strukturama da se instaliraju. Da ne pričam o nekretninama čija će vrednost sada da skoči jer će Albanci po Srbiji kupovati sve što mogu za velike pare. Videli smo to već na KiM, vlast je isto ovako negirala prodaju, pa smo ga na kraju izgubili. Tako ćemo i celu Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.