Rašić: „Korekcija granica“ je nerealna

Ostavite komentar


  1. Zašto je sada pozivanje na Srpsku Listu in i krije se iza nje, a ono što zagovara Srpska Lista sada ((vraćanje Zubin og Potoka, Severne Mitrovice (nikada Mitrovica nije bila Kosovska već jedino Titova ) Zvečana i Leposavić, i ZSO + za preostalih šest opština sa apsolutnom vlašću Srpske Liste kao i eksteritorijalnost SPC) i dok je bio ministar u vladi R. Kosovo i našlapao se para nije toliko branio ustav R. Kosovo kao što ga sada brani.
    I Srbi u Srbiji i Albanci na KiM radili su svesni da se moraju menjati ustavi i Srbije i R. Kosovo. Srpski ustav zbog preambule a kosovski zbog ZSO + i eksteritorijalnosti SPC i njenih Metoha.
    Govoriti o nekakvom otvaranju „Pandorine Kutije“ je nešto što ne pije vodu, jer tek rešavanjem Kosmetskog pitanja će se konačno zatvoriti ta famozna Pandorine Kutija u suprotnom, mi Srbi ćemo pokrenuti pitanje srpskog izlaska na more, povratka KiM i Crne Gore, priključenje R. Srpske i povezivanje sa Kninskom Krajinom pa šta ćemo sa Temišvarem, Sent Andrejom i Lužičkom Srbijom i sa našom postojbinom Azerbejdžanom…

    1. Bote, to nije Srpska lista nego Albanska lista koju finansira Taci i Haradinaj.
      Mada vidim da si Albanac pa to moze da bude neko opravdanje za nebuloze koje pricas. Prijateljski savet, idi citaj Informer, to je tvoj nivo.

      1. Nisam ničiji bot jer pod ovim nikom pišem evo deset godina naročito u RSE, VOA i Danasu kao i RTV i Politici. Informer, Pravdu i slične novine zaobilazim u širokom luku.
        Srpsku Listu sam odavno predlagao i ona je čedo pre svega onih Srba koji su shvatili da jedino jedinstveni i kroz institucije sistema R. Kosovo mogu postići to što su postigli.
        Da nije S. L. odavno bi se formirala vojska K. R.
        Srpska Lista uz apsolutnu podršku srpske vladajuće koalicije, tj. Beograda je sa oko 36.000 glasova osvojila devet od deset mesta u parlamentu R. Kosovo i čini vladajuću koaliciju. Takođe su osvojili apsolutnu vlast u svih deset kosovskih opština sa Srpskom većinom i na sledećim izborima umesto treće partije biće druga i poboljšati koalicioni kapacitet a samim tim i doneće vrlo bitne odluke koje se budu ticale promene ustava R. Kosovo u vezi sa
        ZSO +, korekcije granica i eksteritorijalnost SPC i njenih Metoha.
        Ja Vas neću osporavati, ali ću zamoliti da posetite moju Peć i Goraždevc i da vidite koliko tamo ima Srba i kako žive za razliku od ovih tzv. „Profesionalnih Srba“ sa Severa KiM koji su ogrezli u kriminalu, prostituciji, preprodaje narkotika i akcizne robe i diploma i koji zato žele zamrznuti konflikt da ne bi slučajno potpali pod zakone države Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Tepić (SSP): Sve laži i obmane SNS vide se na temi litijuma 10

Tepić (SSP): Sve laži i obmane SNS vide se na temi litijuma

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić kritikovala je vlast zbog toga što je za predstojeću sednicu Parlamenta pripremila dnevni red sa 60 tačaka od kojih, kako tvrdi "ni deset odsto ne može da se međusobno poveže", te da među njima nema ni jedne o litijumu, čijem iskopavanju se opozicija protivi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.