Rašić: ZSO se Srbima predstavlja kao nešto veliko, njenim formiranjem će se ugasiti stukture Srbije

Ostavite komentar


  1. Tuzno je to sto svaka generacija Srba izrodi ne mali broj onih koji su spremni da rade u korist interesa neprijatelja Srba. I to za male pare. Tako je bilo za vreme Turaka, I i II svetskog rata, za vreme komunistickog rezima, za vreme ratova 90-tih, sada…

  2. Ma ZSO je šarena laža i to se zna od 2013 godine. U suštini to je jedna velika opština i takva ovlašćenja ima. Pobednik od pet nula je predao sve i zato i danas ima podršku Amerike i Evrope da nas ovde tlači i davi u kriminalu

  3. Najveci neprijatelj Srba sa Kosova su av i antisrpska lista, sve su predali Albancima. Zato ih ni najmanje ne zalim jer su cutali i gledali da nista ne rade, da uzimaju novac i od nas i Albanaca, da ne placaju struju, vodu, porez, registraciju vozila tj. da lepo zive za dz a to sto Albanci polako sve preuzimaju to je njima u drugom planu. E pa srecno vam bilo dragi Srbi i glasajte i dalje za najvece izdajnike.

  4. @Zeljko, a sta cemo sa izdajom ove tvoje vladajuce sekte koja je predala sve institucije? Oprostiti i opet glasati za njih?

  5. ZSO je bila nešto veliko Srbima 2013-te i 2015- te. To je bio veliki ustupak Srbima i valika prevara. Zato su se svi na zapadu trudili da nikada ne zaživi. Sada izmišljaju neke nove principe i nove laži koji takođe nikad neće biti realizovani.

  6. Zapad je pokrenuo najveću akciju posle drugog svjetskog rata na tlu evrope da bi uništio Srbe.zato i ovo formiranje ZSO je paravan da srbi legalno priznaju Kosovo koje je natopljeno srpskom krvlju jer Vatikan neće stati dok ne svede srbiju na Beogradski pašaluk.to braćo srbi morate znati da smo mi na balkanu kao jedan pravoslavni narod koji se kroz vijekove bori protiv islamizacije i unijaćenja isto što su i Jevreji na bliskom istoku koje je samo gospod bog pomogao da ostanu jedini narod koji nije promijenio veru….

  7. Ne iznenadjuje me izjava Rašića i ako je tačna.Iznenadjuje me što je tu izjavu prvi preneo baš Danas.Mnogo me interesuje kako će Danas,N1 i Nova izveštavati ako prozapadna opozicija pobedi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.