Rašković Ivić: Evropski poslanici ne podržavaju bojkot

Ostavite komentar


  1. Pa nije bas naivan ispao Mekalister kad je poslao dva bivsa isluzena poslanika da posete tzv srpski Parlament da podrze izlazak opozicija na lazne i namestene vuciceve izbore.

    1. Nit je tzv Srpski Parlament nit su izbori namesteni i lazni. Problem je u tebi licno nesrecnice. Znas li sta pises???

  2. Da su poslanici EP protiv bojkota izbora je jedins istinita vest kojz je SRI izrekla.

  3. „Kad bi se mediji sredili i bilo transparentno finansiranje stranaka, i da se promeni sastav REM-a i ne bude funkcionerske kampanje, to bi bila potpuno druga pesma, ali ja ne verujem da će se ona pevati“, istakla je Sanda Rašković Ivić.

    Tačno tako! Upravo zato će opozicija, ona prava, bojkotovati ove „izbore“ jer ništa drugo im ne preostaje!
    A evropski poslanici podržavaju bojkot, ne zato što ima boljeg rešenja od bojkota, nego isključivo zato što im jak Vučić još treba. Čim odradi posao za koji su ga doveli (priznanje Kosova), oni će odmah zapevati drugu pesmu, u kojoj će Vučič biti loš momak!

  4. Zašto tražite da se u Srbiji uspostavi pravilo koje ne važe nigde u svetu a to je da nema funkcionera je kampanje.Pa ovi parlamentarci van se smeju na vaše kampanje.Pa funkcioneri su u vodeći ljudi u svojim strankama Pa ko će da vodi kampanje ako ne oni

  5. Žalosno je da u „staroj dami“ u ovo hladno i surovo menadđersko-tajkunsko vreme od istinske demokratije nije ostalo ništa, vlada samo i isključivo stara makijavelistička konstatacia da cilj opravdava sredstvo. Ne vide da je od puzeće sada galopirajuća diktatura sa svakodnevnim“ one man show“-om koji negira zdrav razum.

  6. Evropa sada demonstrira reprizu crnogorskog referenduma: žmurila je na masovno kršenje izbornih pravila sa onim buljucima glasača koji su avionima iz inostranstva dovoženi na glasanje, sada pak, opet žmureči na jedno oko, podržava marionetskog diktatora u njegovom hodu kršenja demokratije.

  7. Evropski poslanici ne zive u ovoj propaloj zemlji Srbiji. Razgovaraju sa pogresnim osobama, ovde je vazan deo naroda kome se je smucila i pozicija i opozicija. To je gola istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.