Rašković Ivić: Gašićev kum izabran za upravnika popravnog doma u Kruševcu

Ostavite komentar


    1. Nije vise upravnik VP Doma, vec je nacelnik operativno bezbedonosnih poslova Uorave za izvrsenje krivicnih sankcija i buduci Direktor ove uprave

  1. Ta bivsa rusofilka,koja je za kratko vreme presla sa istoka na zapad bi trebalo da kaze u kakvom su stanju njene stranacke kolege ostavile VP dom u Krusevcu,i koliko je vremena i truda taj isti Mijajlovic morao da ulozi da bi mu povratio ,ne stari sjaj,nego novi,jer on sada bolje izgleda nego u zlatnom dobu,cak nije vise ni „Sivi“.

    1. Šta je bio tvoj vođa pre 20 godina?Ko je išao po Bosni i cmizdrio iza vojvode Šešelja?Ko je hteo da postavlja granice Karlobag,Karlovac….pa postade demokrata i evropejac svetskog glasa?
      Lepo je što je VP dom sređen i modernizovan zbog dece kaja su u njemu.Još je lepše da se toj deci pokaže kako se poštuje Zakon i da je on jednak za sve.Tako će postati bolji kad izađu odatle.
      Ovako im se šalje poruka da nisu svi jednaki.
      Razmisli malo crni Jovane

      1. Zasto odmah moj,tvoj njegov vodja,ja samo kazem da bih vise postovao coveka koji ne zna da se potpise a koji postize rezultate,neko nekog doktora nauka koga je briga za sve,ne znam odakle si,ali dvehiljaditih je Krusevac bio devastiran grad,ukljucujuci i pomenuti VP dom,nikog od pomenutih vlasti nije bilo briga za to,i to je nesto sto se ne zaboravlja.

  2. Ima li Sanda pametnija posla ili joj je jedini posao da traži dlaku u jajetu? Možda da svrati do narodnog parlamenta, mislim, kada je već narodni poslanik.

  3. To je onaj što je zapisivao registarske tablice na vozilima koja su iz Kruševca išla ka Beogradu 2000. godine na miting protiv Slobodana Miloševića. Proveren uvlakač i pogodan i podoban svakoj vlasti.

    1. Ako se pogleda kako VP dom izgleda od kada je Mijajlović na njegovom čelu i kako je izgledao pre, to je kao kada bi se spejs šatl uporedio sa papirnim avionom.

  4. Vrlo interesantno zavrsio Fakulete predvojnicke obuke, pa onda volontirao kod advokata…..Ovo ni najnapredniji naprednjak ne bi mogao sa smisli…

  5. Molim vas da objavite i ove podatke. Nista novo za Krusevac. Tako je i Nenad Stanojevic sa tri meseca rada u obrazovanju (koje je stekao na radu u specijalnoj skoli, ali su ga odande poslali kuci jer nije ispunjavao uslove) postao direktor Centra za strucno usavrsavanje, dok je uslov bio minimum 5 godina rada u obrazovanju. Naravno SNS jurisnik koji je pravosnazno osudjen zbog krsenja zakona o radu. Sve lako proverljivo. Platio penale i troskove suda sa racuna ustanove. Nedodirljiv. Pod zastitom stranke. Zbog ovakvih mediokriteta je Krusevac postao palanka, a ovo Zlatno doba jos nazivaju Osveta ponavljaca.

  6. Sanda na vrlo perfidan način pokušava da ostvari političke poene. Umesto da pohvali čoveka koji je kao upravnik taj isti VP Dom afirmisao i osposobio da funkcioniše perfektno i koji treba biti uzor ostalima, Sanda nastoji da etiketiranjem i dezinformacijama anulira sve što je postignuto.

  7. Pa sta?Zar je zabranjeno da necij kum obavlja neku funkciju.Sta recimo radi Djilasov surak?

  8. Gospođa Ivić nikako da se odvikne da više ne rade kumovske veze. Još je neobaveštena, a znala je koje veze su potrebne da svoju stranku proda Đilasu. Inače, gospodin, kog pokušava da degradira, ima i diplomu i iskustvo i karijeru, obojici može da zavidi na uspehu, neće joj se dogoditi isti!

  9. Nije više upravnik VP Doma, vec nacelnik Operativno bezbednosnih poslova Uorave za izvrsenje krivocnih sankcija. Vrv je on budici direktor ove uprave

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.