Rašković Ivić: Kandidat opozicije biće onaj ko bude imao najbolji rejting

Ostavite komentar


  1. Najbolji rejting u Srbiji ima Jovan Memedovic, koji je moze dobiti 3 miliona glasova , dakle vise nego sto Vucic moze nakrasti svojim sibicarskim trikovima. Ako uspete da ga ubedite da se kandiduje, racunajte na pobedu. Svi , ali svi drugi kandidati nemaju nikakvu sansu. Mozete da proverite javno mnjenje jednom anketom, u koliko vas interesuje smena ove okupatorske vlasti.

  2. A zasto se opozicija plasi da objavi ime kandidata i zasto najglasniji od njih ne kazu avo ja sam prwdstavnik ovog dela opozicije,nego se kriju iza neukaljanih ljudi van politike.

  3. Oni to i vide i osete, i sada pred njih izlazimo sa rezultatima i daljim planovima i programom za napredak Srbije – naglašava

  4. Gospodjo dali takve osobe postoje u opoziciji jer vi mesecima nemozete da nadjete ko ce biti glavni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.