Rašković Ivić: Miloš Jovanović je pokušao od mene da napravi krpu

Ostavite komentar


  1. Opozicija je u totalnom rasulu, ovi se svakodnevno medjusobno pljuju i napadaju. A onda prodje neko vreme pa pocnu da se lizu i vole najvise na svetu a sve zarad borbe za prelazak cenzusa iako znaju da je i to nemoguca misija.

  2. Mislim da je jako besmisleno prepucavanje opozicionih licnosti preko medija,jer na taj nacin sami sebe sve vise ukopavaju i srozavaju u ocima gradana!

    1. Ali zato ste tu vi, SNSovski sendvic-botovi da ih ‘prepucavate’, kada vam dirnu u Vodju Sekte?!

    2. Mediji zato i sluze , da se narod upozna gde je koji gmizavac od preletaca preleteo i kako velikog vodju zadovoljava.Mediji sluze za to a ne za iskljuciv monolog zlatoustog preko rezimskih televizija i informera.

  3. Zna Milos kako je bila fingirana namestena skupstina Marsicanin i Lapcevic u radnom telu broje glasove svojih ljudi koji su dizali po dve ruke,ali i sa time ih je Sanda pobedila to su svi videli u saluMarsicanin je uvecao broj nepostojecih samo njemu Lapcevicu lobisti koga je Sanda vinula u nebesa Zoranu iz Hana bivsem laznom poslaniku.
    Bravo za zenu koja je vodila DSS i koju su pokrali na glasanju.Milose pred Bogom si i znas kako je sve bilo.Trebalo bi da se izvinis dami i da trazis pokajanje za prevaru koju si ucinio sa tvojom bulumentom propalih politicara

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.