Rašković Ivić: Najpre treba promeniti stil vladanja

Opozicija u Skupštini traži promenu Poslovnika, koji je skrojen po meri većine

Ostavite komentar


  1. Ovaj Poslovnik je napisala prethodna vlast, a ne sadasnja. Dok su bili na vlasti odgovarao im je, a sada, kada su opozicija, sada im ne valja.

  2. Žao mi je što gospođu Rašković Ivić moram da podsetim da najpre treba u miru živeti sa scojim komšijama, onim sa ulaza u Cetinjskoj. A, šta ona radi? I kako sad čovek da joj veruje?

  3. Ama, o čemu vi ljudi pričate? Pa valjda je osnovni problem što nije dato nikome osim vlasti da bilo šta kaže o predlogu budžeta! To je problem, koji je vlast stvorila potpunim ignorisanjem prava na amandmane svih u parlamentu, zloupotrebom poslovnika! Posle toga, pitanje je da li ova vlast uopšte želi demokratsko društvo u Srbiji ili diktaturu, a ne pitanje poslovnika!

  4. Cinici, lažovi, prevaranti, manipulatori, falsifikatori istine,.., sve će oni izokrenuti naglavačke, ne pomaže tu nikakav Poslovnik. Pomoći će samo izborna motka, jednoga dana.

  5. @Spectator

    OK, a šta vi mislite u kojem ( paklenom ) krugu će se naći Srbija kad uđe u EU? Devetom, desetom? Ne govorim o evropskim ili bilo kojim razumnim reformama ( Kina je pokazala da to može i na drugačiji način ), ali ova Evropa, ako nešto radikalno ne promeni, od nje neće biti ništa. A, šta će nam onda takva Evropa?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.