Rašković Ivić: Palma podvodio devojke počasnom konzulu Srbije

Ostavite komentar


  1. Vidim ja , u Srbiji sve palo na (ne)jaka ženska pleća!Poštovanje za gospodje Tepić i Rašković!

  2. Hahaha… “Pred kraj mog mandata“… Kog mandata? Je l’ onog kad je Koštunica opozvao ovu “gospodju“, da ona odbila da se vrati u Srbiju, zbog dobre plate, ili onog mandata koji je sama odredila?

      1. „Branim pedofiliju“… A je l’ neko optužen i osudjen? Da verujem marinki na časnu reč i svedocima koji imaju više krivičnih prijava za trgovinu narkotika i kradju? Verovao sam joj za Morović, i? Ni izvinila se nije. A svedoci su tek priča za sebe. Neko zaist mora u zatvor, ili Marković, ili Marinka, ali kad se sudjenje završi u sudu, a ne u novinama.

    1. Jel bi trebalo da više verujemo „časnom“ gospodinu Palmi koji preti i prisiljava svoj žrtve da ga podrže ili gospođi Rašković koja je detaljno opisala događaj? U normalnoj državi, vlada bi već pala, o gospodin Palma imao prugasto odelo koje priželjkuje Mariniki Tepić.

  3. Podrska zenama, podrska istini i pravdi.
    Velika zamerka Sandi sto je cutala dosada.!!!

    1. Dakle tvoja zamerka ide…. ne vlasti, ne Markovicu, Dacicu, nego Sandri. Bravo! Vidi se iz koje price ti dolazis. E jadni mi sa takvima kao sto si ti.

      1. Kriv je Ivica, po njega ce jednom doci Marica. Doci cu i ja da mu schvestera vazgeprcenim za sve lopovluke njegove.

  4. 2011? Zasto sve nije receno ranije vec se sad iznosi u sluzbi licnih i politickih interesa? Nikoga ovde zrtve ne interesuju…..

  5. Наравно да све трба испитати.Треба санкционисати и г.Рашковић, која кривично дело није пријавила десет година.Тада су, садашњи опозиционари, били у коалицији са ЈС.

  6. Zašto je gospođa ćutala 10 godina? Da li je gospođa (a i tužilaštvo) čula za krivično delo Neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca iz Čl. 332 St. 2 KZ RSrbije? Znala a nije prijavila, znači saučesnik.

  7. Zamolio bih sve koji imaju saznanja o ovom slučaju da svoje iskaze daju istraznim organima. Tako će poštovati i svoje dostojanstvo i dostojanstvo žrtava.

  8. …a sad kao svi u čudu?! Od 2000. pa na dalje, to je bio princip zapošljavanja. A javna je tajna da se političari tako zabavljaju, to je postao milje, pored naravno korupcije…i merilo uspeha u karijeri

  9. A sto ste do sada svi cutali ? Ovo nije drzava ovo je skandal !! Ovbde himna ne treba da se zove :˝Bože pravde ˝ već ˝Bože svašta˝ ! To je neko lepo davnih dana rekao…i u pravu je…

  10. Gospodja Raskovic Ivic je prava Gospodja,ponosna kci ponosnog oca.Na pitanje zasto nije o ovome govorila 2011,pa zato sto bi u tom trenutku dozivela ono sto i onaj Andricev kmet Siman koji je propao jer je pre vremena progovorio.Sada je trenutak,jer ‘stenje na sve strane’Za ovo sada,klanjam joj se.Gospodja Sanda Raskovic Ivic je casna licnost.

  11. Te Palmine bunga- bunga zurke nisu nastale iz potrebe da on gostima omoguci ludi provod i zabavu vec da goste namami u sobe verovatno pod video nadzorom u sto vecem prekrsaju sa maloletnicama, sa smrkanjem kokaina i slicno i na taj nacin da ljude drzi u saci pa ako nece da drugarski mu izadju u susret a ono ce ucenom.
    Verovatno da se sa Arkanom druzio zato sto je bio domacin i moralni cistunac.

  12. Apsolutno istu stvar je meni ispričao profesor Veraldi kada sam nekom drugom prilikom u Beogradu prevodila za njega.

  13. Подвођење девојака и жена политичарима на власти је велико друштвено зло које се у овој земљи раширили у току последњих 20 година. Добро је да се од некога почне, али бојим се да ћете се изненадити ако проговоре све жртве. Не ради се само о СПС-у и ЈС. Знам тачно о чему говорим, јер ми је бивша девојка била посланица Демократске странке до 2012. године и знам на шта ми се често жалила.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.