Rašković Ivić: Predlogom o izborima SSS pokazala da politika treba da se vodi bez političara

Ostavite komentar


  1. Kada počnu o podeli plena (koliko kome pripada mandata) sve do tog trenutka upropaste. Pa ljude zanima promena a ne vaše podele

  2. Nije im bas sjajan predlog ali je bolji od nikakvog. Od vas (NS, DS, SSP) smo do sada culi da nemate nikakve uslove, da kvote nisu problem, da je jedino vazna smena ove stetocinske vlasti i interes gradjana, podizanje institucija, itd, itd i tu pricu vrtite vec duze vreme a od dogovora nista. Ako je strategija ne otkrivati nista do mesec dana pred izbore, zbog medijskih uslova (neuslova), nemam nista protiv. Ali recite to jasno i glasno, nemojte ljude iscrpljivati vasim jalovim pricama, kombinacijama i pljuckanjem po svakom predlogu koji ne dolazi od vas.

  3. Da napravite i usaglasite nacrte zakona i mera za spas Srbije PRE izbora i da se obavežete na njih (mada ne znam na koji način).
    Tada će biti nebitno koliko ko mandata ima u skupštini, jer će sve odluke već biti donešene.
    I da jedna od prvih stavki bude promena izbornog zakona tako da se 3/4 poslanika bira direktno, a 1/4 na stranačkoj listi.

  4. Netačno gospođo. Hteli su da kažu da narod želi da se odmori od vas. Da vi koji ste npr. igrali uz Cecu u centru Beograda na veliki praznik, odete u političku penziju. A šta je vama strano posle 30 godina političarenja, nebitno je…

  5. Srpski političari su dokazali da ne umeju da vode državu nego samo sopstveno blagostanje.
    Šta je tu strano gradjanko Rašković-Ivić?
    Dokažite da nisam u pravu pa onda možemo da pričamo dalje.

  6. Sanda Rašković Ivić je jedini političar u Srbiji kome mogu verovati u ovom trenutku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.