Rašković Ivić se izvinila Vukadinoviću

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Sanda podrzavam Vaš stav, samo polako mirno i tiho drzite do sebe. Vi ste DSS vratili u parlament i do sada niste odstupili ni ““milimetar““ (namerno kazem) od politikeDss-a. Treba samo da Slavisu umolite da ostane u poslanickom klubu jer vi ste jedini nosioci nacionalne politike i zadnja odbrana. Nema Nemojte se predati jer nemate kome!

  2. "Vi ste DSS vratili u parlament…" Da se ne lažemo, DSS je u Skupštinu vratio antivučićevski DOS, tj. Pajtić, Radulović, Jovanović i društvo postizbornih protestanata.

  3. Poreklom, obrazovanjem, kulturom i dostojanstvom Sanda je naša carica. Prva posle skoro 700 godina, a morlom retkost na srpskoj političkoj sceni. Bila je izložena tokom poslednje dve godine javnom linču poslednjih baraba među novinarima i političarima. Niko je nije kao ženu i majku uzeo u zaštitu, ni ženske, ni nevladine organizacije, ni univerzitetski krugovi, intelektualci, SANU i drugi. Nebitni su njeni politički stavovi koji se ne moraju svima dopadati. A hoćemo evropske vrednosti. To nije nešto apstarktno i na nebu, već odnosi među ljudima i kultura ponašanja, obična ljudska pristojnost.

  4. Pa vasa partija i vasi poslanici su presli cenzus i usli u Narodnu Skupstinu zahvaljujuci vasoj predizbornoj kampanji, vasoj navodno ostroj opozicionoj kritici partije na vlasti i vasim toboznjim proruskim stavovima. A onda ste napravili gaf i napustili mesto predsednice stranke, ostavili je na nemilost cerupanja vasih clanova od strane lesinara iz SNS-a. Sta sada glumite ponovo ? Higijenicarku koja ide sa lopaticom i metlicom i cisti tragove oneredjivanja iza tzv clanova vase stranke (kojoj ste prakticno okrenuli ledja). Vi ste izigrali glasove vasih glasaca koje ste zestoko obmanuli, bi cete da participirate na predsednickim izborima sa strankom na vlasti, to je vec belodano. Pritom vam ne pada na pamet da se odreknete udobnosti poslanickih privilegija. Tu nema stida i svako vase pojavljivanje u javnosti doprinosi vasem daljem srozavanju nekadasnjeg ugleda.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.