Rašković Ivić: Vlast u Tijanin zakon podmetnula doživotnu kaznu za dela protiv države

Ostavite komentar


  1. na radost vaskolikog srbstva sad će sergej, boškić, i mnogi od nas na doživotnu? zanimljivo,kao da već nismo na doživotnoj živeći u ovakvoj srbiji?

    1. Nista ovaj zakon nece resiti, samo ce omoguciti zloupotrebu istog.
      Kada pocnemo sistemski uciti decu da imaju potrebe i nagone. Kada nauce da prepoznaju nagone svog i suprotnog pola , onda ce moci da nauce i da ih kontrolisu. To bi resilo i porodicno nasilje i ubistva zena od strane supruznika.
      Inace hemijska „kastracija“ potpuno resava problem povratnika i ne zanima me da li je humano ili ne.
      Kod prvog dela silovanja, odmah „kastracija“ pa onda sudjenje i zatvor.

  2. U potpunosti podržavam razložne stavove gospodje Ivić. Neshvatljivo je da se u Tijanin zakon na mala vrata definiše delanje protiv ustavnog poretka.
    Koji li je pravnik na nacrtu Tijaninog zakona promašio temu? Izvinjavam se g. Juriću i podržavam isključivo Tijanin zakon.

  3. Стварно! Страшно! Што ти то толико смета?Теби и вама је држава ништа? Како да се она третира као сваки обичан појединац? Вама јесте ништа и можете да је нападате, пљујете је пред странцима и држава може да се гази! То желите? Већина народа жели да брани и чува своју државу и неда битангама де је урушавају и продају!

  4. Ma samo kad zamislim kako neki monstrum koji nakon počinjenog zločina ne pokaže ni trunku kajanja, izadje opet pred ljude i da mu se šansa da ponovi isto, krv mi se sledi. Teškim zločincima teška kazna.

  5. Kakvi doživotni zatvori, kakvi bakrači! Postoji za takvog, kao ovog što je ubijo Tijanu i ostale iste kao on i buduće počinioce takvih dela u sudskim delu psihijatrije efikasni načini da se apsolutno onemoguće (elektro špkovima im se ubije manijačna želja, kastracijom potencijal), svedu se na vegetativni život, praznu ljušturu!), da po eventualnom izdržavanju dugogodišnje robije učine bilo šta!

  6. Sve vise licimo na Tursku a Prvorodjeni na Erdogana … a Dacic na trbusnu plesacicu 😉

  7. Штета што скуштина није 25.маја па да поново уведемо „закон о заштити лика и дела“ али овај пут Вучића. Ако му се довзовли носићемо му штафету на највећи стадион за пар година. И ко ће да осуђује на доживотну робију ? Судије које нису осудилев Вучића за „100за1“ 1995 па сад „убија“ 100 хиљада Срба на Косову и Матохији, за једног „ацу србина“ на власти

  8. Hahaha… a šta ste se nadali drugo? Pa šta mislite za šta su se u istoriji najviše koristile smrtne kazne i doživotne robije – za eliminaciju (političkih) protivnika, naravno.

    Pored toliko istorije, sociologije i dostupnosti informacija danas, meni je nelogično kako neko danas može uopšte da bude toliko naivan da misli da će primarna svrha ovakvog zakona da bude kažnjavanje ubica. Lepo je to i humano, i bar po mom mišljenju i logično i zasluženo – ali mi je isto tako potpuno jasno da će možda 10% osuđenih da budu ubice.

  9. zašto ste propustili zimus šansu da srušimo Vučića i Dačića
    Sergeju i Obradoviću skidam kapu a vi ostali razmislite…
    Sledeći veliki miting neka bude miting do rušenja pljčkaške vlasti, nema razlaza

  10. Nista ovaj zakon nece resiti, samo ce omoguciti zloupotrebu istog.
    Kada pocnemo sistemski uciti decu da imaju potrebe i nagone. Kada nauce da prepoznaju nagone svog i suprotnog pola , onda ce moci da nauce i da ih kontrolisu. To bi resilo i porodicno nasilje i ubistva zena od strane supruznika.
    Inace hemijska „kastracija“ potpuno resava problem povratnika i ne zanima me da li je humano ili ne.
    Kod prvog dela silovanja, odmah „kastracija“ pa onda sudjenje i zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.