Rašković Ivić: Vučićev režim ugasio institucije

Ostavite komentar


  1. A koje je to konkretno institucije ugasio? Sve institucije su za vreme vase vladavine bile na aparatima i dozvoljavale vasim vodjama da se ekstremno obogate.Sada kada je doslo na red da se ispita ko je ,sta i kako ukrao vi tvrdite da su institucije ugasene. Licemerstvo na nivou

    1. A sada se bogate samo Vucic, Bata i Radoicic? Za to bogacenje im ne trebaju institucije. A ko je ukrao vise, to ce narod da uporedi kada skinemo vaseg Sultana sa vlasti.

  2. Institucije rade, to se pokazalo i kada je uhapsen predsednik opstine Grocke. Vi imate izgleda problema sa svojim finansijetima pa vise ni ne znate sta pricate i radite. Gde su vam resenja?

    1. Institucija ‘Aleksandar Vucic i Brat’ odlicno radi. Vucic je uhapsio Simonovica, ne Policija. Oni su samo pozajmili dve uniforme i policijski auto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.