SDA Sandžaka: Smena u Novom Pazaru oslikava neprijateljski stav prema drugačijem mišljenju

Ostavite komentar


  1. Ako samo pogledate malo unazad istoriju SDA primeticete da kad god nisu na vlasti serviraju ovu radikalsku retoriku. Obicno se to intenzivira pre raznoraznih izbora. Nije SDA bezala ni od teorija genocida u srednjem veku, rehabilitovanjem ratnih zlocinaca iz drugog svetskog rata, ucestvovanju u projektima albanizacije Bosnjaka i tako dalje. Indikativno je da je katkad Sulejman Ugljanin dizao strasti po sluzbenoj duznosti, a radi spinovanja i skretanja paznje sa glavnog problema. Obicno se Sulejman Ugljanin umiri kakvim ministarskim mestom ili lokalnim dozvolama za raznorazne gradnje i prenamene zemljista. Zbog svega ovoga nije tesko zakljuciti zasto ponekad Ugljanina zovu pazarski Seselj.

    1. Sporazum o strateškoj saradnji koji se bazira na trgovini kakvim ministarskim mestom ili lokalnim dozvolama za raznorazne gradnje i prenamene zemljista, a sa blagoslovom drzave i nije neka garancija za dobro funkcionisanje iste. To nije dobro, kao sto nije dobro praviti lom zbog pravilnog zapazanja o propagandnom dovozenju respiratora na predsednickom nivou.

    2. Rehabilitacija ratnih zlocinaca i kvslinga nije originalni recept SDA Sandzaka.Jednostavno to je trend u zemljama bifse SFRJ za druge me ne interesuje. Srbija rrehabilituje svoje ratne zlocince iz ranijih ratova,osudjeni ratni zlocinci su deo Vlade RS,profesori vojnih skola itd,itd…Ista je situacija u Hrvatskoj…Tebi jedino smeta Sandzak…Sulejman Ugljanin ima podrsku dobrog dela gglasaca Sandzaka to se mora postovati.Da bi bilo koja manjina u Srbiji i bilo gde mogla biti deo Vlade mora da bude sa vladajucom strankom(primer Rasima Lajica).

    3. Aleksandra, pog;ledaj zlocinacku istoriju Radikala i tvog Seselja pa i ovog picana, pa tek onda gledaj okolo.

    4. Gos,nemoj da poredis srb.vojvodu sa clanom handjar stranke.Ostalo sve sto si napisao je ok.

  2. Gospodine Ljajiću kad iz svog džepa izvadite pare i kupite raspiratore i ostalu medicinsku pomoć onda se slikajte do mile volje i hvalite na sva usta, ali dok trošite moje pare i ostalih poreskih obveznika nemojte to koristiti u predizbornu kampanju pogotovo ne u ovakvoj situaciji kao što je ova.Imate li i malo srama uglavnom mislim na Vučića da kad nama svima uvodi policijski čas on putuje slobodnoi i bezobrazno sprovodi političku kampanju kad narod umire, a zato snosi najveći deo krivice on lično i onaj njegov dokto smešni.Niko ne zna da li je on zaražen Korona virusom jer je uvek bez maske i rukavica ne poštuje struku koja kaže da se drži propisano odstojanje i da se ostane kod kuće. Da li je on možda vanzemaljac ili neko ko zna ko, smo znam da je N E O D G O V O R A N !

    1. Imaš nešto protiv? Kupio je te respiratore od mojih i para mnogih koji žele dobro Srbiji.Ti očito ovom narodu ne želiš dobro

      1. Respiratore su kupili Djokovic, Ana, verovatno i neki drugi sportisti i Vucic novcem od poreza koje placa ovaj narod. Tako da donacija dolazi od svih nas, a ne jednog coveka. Komentator kome ste odgovorili je sasvim u pravu, on nije protiv kupovine respiratora sto vi u svom komentaru tvrdite. Pri tome to nije nikakva donacija vec pravo da ih dobiju jer i gradjani Novog Pazara placaju poreze i doprinose za zdravstveno osiguranje.

      2. Perice, nisi lepo shvatio. Nije problem kupovati respiratore i opremu od nasih para, ali je problem sto se to koristi u svrhe politicke kampanje.

        1. Zna bot Perica veoma dobro ko mu kupuje sendvice i placa ga mesecno da botuje za njega!

    2. Mile cuku od tvoih poreskih doprinosa nebi mogli da kupe ni ,R’od raspiratora,od kada to propalice i neradnici placaju poreze i doprinose drzavi.

    3. Ako je vanredno stanje i policijski cas u Srbiji, kako su Vucic i Ljajic tako komotno setali po Pazaru, koji je takodjer u Srbiji? Slikavanje sa aparatima i izlazak u javnost sa takvim pozama i slikama i politickim govorima u ovoj situaciji je sramotno zloupotrebljeno od strane Vucica, njegovog sluge Ljjajica i Bisevca.

  3. Eto slobode misljenja u Srbiji. Covek posteno i otvoreno razvalio Vucica koji je „donbeo POMOC Novom pazaru“! Prvo. zasto predsednik jedne drzave nosi pomoc ? Drugo, taj Novi Pazar je grad u Srbiji, i nije u Zambiji da mu se „pomaze“ jer su to i njegove pare, narodne. Udelio Vucic kao? Bljak!.

  4. Slobodni INTELEKTUALCI…sa ovakvim intelektualcima,Vucic moze mirno da spava.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić traži izvinjenje zbog "Jovankine vile" 10

Brnabić traži izvinjenje zbog „Jovankine vile“

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić zatražila je danas u parlamentu da joj se Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak) izvini ako dokaže da nije vlasnik vile u kojoj stanuje, ali je Jovanović rekao da je te podatke našao na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.