Raspisani izbori u četiri opštine, deo opozicije razmišlja o bojkotu

Odluka Maje Gojković, predsednice Skupštine Srbije, već naišla na osudu

Ostavite komentar


  1. Ma kakav bojkot, od 5. oktobra nije bilo nikakvih bojkota i demonstracija da su uspele!

    1. kaja:Pa znaju da će doživeti ubedljiv poraz pa zbog toga i razmišljaju da ih bojkotuju.

  2. Savezu za Srbiju je potpuno isto da li će izaći na izbore ili ne jer svi odlično znaju da uglavnom osvajaju glasove u rasponu od 1-3 %.

  3. Odluka da SZS ne izađe na izbore jedino je ispravna jer treba već jednom da shvate da ih narod neće i da se ne sramote osvajanjem najviše do 3% glasova.

  4. Bojkot je jedini prirodan izbor. Ne samo u ove tri opštine nego svuda i svim nivoima. Svi koji su prava opozicija treba da napuste i sve skupštine…gde im non stop gaze prava i onemogućavaju normalan rad. Istovremeno da krenu aktivisti od vrata do vrata i da objašnjavaju narodu šta se stvarno dešava. Potrebno je što više istupa u SE i zapadnim medijima uz objašnjenje kako ova kleptokeatija funkcioniše… Ljudi požurite sve nas je manje ovde…

  5. Zamislite kada neko iz opozicije govori o nepotrebnom trošenju novca. Pa kako vas nije sramota? Ispraznite malo vaše dzepove, mnogo će vas narod više ceniti.

  6. Eto prilike Savezu za Srbiju da proveri svoj rejting i volju gradjana. Kada bi se odlucili na bojkot, ne bi bilo pvi put. I ranije su, doduse, pojedinacno, bojkotovali lokalne izbore. Sve zavisi od procene interesa u datoj lokalnoj sredini.

  7. U diktatorskom režimu nema demokratskih i slobodnih izbora, i na taj način ne bi ni trebalo očekivati svrgavanje aktuelne vlasti. Opzicija je skrajnuta u medijima, u Skupštini, kao i na lokalu, i koja je svrha učešćem u formalnim institucijama samo davati legitimitet vladajućem režimu…

  8. U koje 4 opštine će se otvoriti neki pogon, renovirati škola ili nešto sično i ko će svečano to da uradi u pratnji 50 autobusa sa botovima iz cele srbije? Ako tu bude bilo i zaošljavanja žena možda bude i eeeeeeee.

  9. Sns nema konkurenciju. Pobediće svuda ubedljivo kao i obično,jer gradjani cene rad i trud a ne igrice i cirkus koji opozicija nudi…

  10. Šta preostaje opoziciji nego da bojkotuje!? Oni ne mogu dobiti vlast ni u ludilu. Za ovaj blok je dobro ako prođu cenzus.

  11. Teze je izboriti se na lokalu nego na republickim izborima, pogotovo na proporcionalnom sistemu, dok na vecinskom „dvokruznom“ sistemu imali bi vise sansi sa dobrim i neukaljanim kandidatima. Ali od necega treba krenuti u sklanjanju i „ciscenju“ ovog sljama i olosa koji je uzurpirao sve segmente drustva pogotovo na lokalnom, opstinskom nivou. Siledzijsko ponasanje i siledzijski izbori kakve organizuje ova Vuciceva NAPRDNJACKA olos, treba imati „adekvatnu“ odbranu i „odgovor“, inace bili bi samo dekor ovom samokrunisanom ludaku koji mnogo voli „punjene lignje“ kada mu mama spremi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.