Rasprava opozicije i Stefanovića u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Ostaje prilicno nejasno gde su Seselj i njegovi poslanici, gde je Cedomir Jovanovic, gde je Velimir Ilic koji se odmetnuo sa svojim poslanicima ? Dajte molim vas informaciju ko je prisustvovao, ko se to vratio u poslanicke klupe ? Koliko je poslanika bilo prisutno? Ova pitanja su ozbiljna.

  2. Narednih nekolko meseci ministri ali i "istaknuti" aktivisti SNS-a ce se boriti da se "umile AV i "osvoje" funkciju predsednika vlade /premijera/. Uslov AV je da buduci predsednik vlade /kao i do sada u izboru AV i da mu "ne zvoca"/ bude bespogovorni poslusnik. Kandidata ima vise ali AV ce odabrati onog ko ce mu biti SAUCESNIK u ponizavanju naroda u Srbije, koji voli Srbiju "najvise na svetu" ali za narod u Srbiji kaze da treba da "menja mentalitet", da je lenj i da treba da se ugledaju na protestante /crkva/ a ne demonstranti na ulicama, koji su se pre opozicije, snazno pobunila na AV nemoralnu pobeduipobedu, ostvarenu u predizbornoj kampanji, pre glasanja, zato je ta pobeda toliko brojno nadmocna u odnosu na rezultate ostalih predsednickih kandidata. Za sada najistaknutiji kandidati su Aleksandar Martinovic i Marjan Risticevic /zbog pokazanih fotografija ucesnika demonstracija/.

  3. Poslanici nisu bili u skupstini(nisu radili)50 dana.Da li su primili platu za taj period.Ja ne odem na posao tri dana i odmah otkaz.Oni mogu kako hoce i sve placeno.Onda se pojave u direktnom prenosu iz skupstine te nas samo zaludjuju da vise neznamo,sto kaze nas narod,ni gde si posao ni gde ides.Najblaze receno sramota za ovakvo maltretiranje naroda o trosku tog istog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.