Raspušten odbor SSP na Starom gradu, smenjen Bastać

Ostavite komentar


  1. Bas me briga za Bastaca. Ali, koliko clanova sada broji Tvoja stranka. Nakon izbora, ko ce jos da tvori Tvoju stranku osim Tebe samog? Misli o tome!

  2. Aj se kladimo da će Marinika da preleti odmah posle izbora….

  3. Nije mi na kraj pameti da sam vidovit – ovo je bilo predvidivo k’o narodnjak…

    1. Dobro sto je ta stranka toliko utemeljena u Beigradu da im je sef beogradskog odbora , pored svih intelektualaca koji su navodno clanovi, Novosadjanin koji je promenio bog te pita koliko vec stranaka.

  4. Znali su više od mesec dana šta se događa na Starim Gradu i kuda to vodi a sad izigravaju strogoću. SSP je svojom imbecilnom politikom izmanipulisao glasače a sada se manipulacija nastavlja smenom Bastaća. Iza bojkota se krije Đilasova ideja da potpuno obogalji opoziciju kako bi se posle nametnuo kao neprikosnoveni vođa opozicije. Siguran sam da će svima biti još gore kad Đilas zajaše vlast, to se već sada jasno vidi po onome šta i kako radi.

    1. Nešto te mnogo zanima Đilas, bote bez mozga. Aj kaži nešto iz svoje glave, muka mi je više od SNS papagaja… Kao da te Vesić pravio.

    2. Da, Djilas je opet kriv za sve. Zar vas stvarno toliko ubijaju u pojam za sendvic i crvenu.

    3. Ti to nešto znaš što mi ne znamo? Đilas će da zajaše vlast? Za sad gledamo film u kome vlasna banda jaše sve nas pa tako i njega. Možda si i u pravu da će jahaće grlo postati jahač i to uskoro…toga se izgleda najviše i plaše ovi današnji jahači.

  5. Tako je! Sklonite nekog agilnog žitelja Starog Grada i postavite Novosadjanina, bivšeg levičara i bivšeg basistu Generacije Bez Budućnosti. Ime benda sve govori

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 10

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.