Rastu šanse da Stefanović "nasledi" Vučića

Branko Ružić bi mogao da zameni Jadranku Joksimović, kažu nezvanično naši sagovornici
Ministar policije u "igri" za premijera, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Ako Stefanovic kao premijer bude podnosio raport predsedniku Vucicu -onda nema problema. Slicno je radio i onaj pre njega koji je o svim svojim aktivnostima redovno obavestavao Boru Tadica. Zato su izgleda i propali…..

  2. Ako највише могу да се ослоним на др Небојшу Стефановића, ја бих га оставио за министра полиције. Требаће више него председник Владе. За председника Владе бих узео слабу политичку фигуру, безутицајну, савитљиву (министра финансија или министра за државну управу, мада су и остали слични). Када још оснажим своју моћ, биће свеједно ко је на којем положају. Па није ово први пут у историји да је настала таква ситуација.

  3. Ako to bude Stefanovic onda ce vaziti ono nasla vreca zakrpu.Nadam se da Dacic nije usao u uzi izbor od tri kandidata.To bi tek bio jos veci promasaj.Na tako vaznu funkciju treba da dodje osoba sa svim potrebnim kvalitetima a nikako nesposobna kao sto se cesto desavalo.

  4. Spekulacije nam nisu potrebne. Videcemo ko ce biti premijer. Sigurna sam da ce ta osoba da bude odgovorna i sposobna da odoleva pritiscima

  5. mislim da bi naj bolji kandidat za premijera bio sadasnji ministar u sve se mesa osim u svoj posao

  6. To je tema koja intrigira,ali ce u prvom momentu biti doneta najbolja odluka.

  7. Može biti Stefanović ali i ne mora jer i Ana Brnabić ima dobru organizaciju i vrlo je upućena u sve segmente!

  8. Velika promena i ohrabrenje ženama bi bilo ako bi na poziciju premijera došla neka žena!

  9. Vrlo interesantno da niko ne postavlja pitanje izbora sledeceg premijera. Postalo je "normalno" da AV odluci ko ce biti. Resto SNSa su dakle samo klimoglavci i aplauditori koji aplaudiraju i na pojavu vodje. U ovom izboru ima nade da se deo SNSa pobuni i pocne da reaguje normalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.