„Ratno-huškačka retorika Vučićeve vlasti dovešće do sukoba i mrtvih“: Sagovornici Danasa o izjavi ministra Gašića

Ostavite komentar


  1. Ima li neko od vaših komentatora predlog šta treba uraditi ova ili bilo koja vlast da se trajno reši pitanje Kosova,a da se zaštite Srbi na Kosovu.Mislim,da i oni sami nisu dorasli problemu koji je evidentno prisutan.

  2. Da li neko još sumnja da Srpska lista i Aleksandar Vučić stoje iza ubistva Olivera Ivanovića.

  3. Интересантни коментари,а аналитичари су баш објективни реални.
    Шокира објективност ,хронолошки приказ догађања. Узнемирујуће схватање слободе кретања ,а о терору ,отмицама ни помен. Гдје је Дејан има ли терапију , да ли има та фамозна оптужба…..
    Са оваквим зато и скоро нико не чита ово нит зна за ове квазистручњакове,демонкрате,људе без лица .
    Све ће бити што бити мора,нема предаје никад ,а ни тад.
    Здравља и мудрости свима…

  4. Kako ih Gašić keramičari loži li loži da li će žandarmerije biti pametniji od keramičari ili će se upaliti kao kerozin ili na gurku.

  5. @RANKO
    Da. Da se uspostavi bilateralna saradnja sa Kosovom, da se sagleda istina i da Shvati, prvo da albanci nisu neke spodobe, već čestit narod, da im ne uskraćuje pravo na život, i da im ukaže isto onakvo poštovanje kakvo želi srpskom narodu na kosovu. Samo tada će stanovnici kosova moći da žive dostojansveno.

  6. Opozicija u Srbiji ne sme da se decidirano odredi jer ce nestati sa politicke scene buduci da je 80% stanovnistva proradikalsko i prorusko. Jednoga dana ce se sve samo od sebe urusiti, kao SSSR 1989.

  7. A vi gospodo?Kakvo vi rešenje imate?Da im date Kosovo,pa onda još nešto,pa sve do pašaluka.

  8. Ostavite se više Srbi ratovanja, vidite li đe vas je politika 90-ih dovela… Imate prelijepu državu, Bog vam je dao prirodne ljepote…okrenite se sebi. Shvatate li da AV koristi Srbe đe god ih ima da izaziva sukobe i podjele, takva politika je i dovela do toga da ih više nema ni u Hrvatskoj ni na Kosovu, šta je sljedeće?

  9. Ovako podli članci nikako ne dovode do Srpskog jedinstva povodom Kosova*. Vaši sagovornici su opozicija vlasti i mogu da lupetaju šta hoće, ništa ne škodi i nemaju nikakvu odgovornost. Zna to Srbin. Uzmite se u pamet. Hoćete vlast, ali nemojte na štetu Srbije.

  10. albance vrstiti preko Prokletija, da tamo žive odakle su ih komunisti preselili na Kosovo. Onda sa njima graditi komšijski odnos, nikakav problem, čak šta više.

  11. Izjava Gašića je na mestu.Pravi Srbi i funkcioneri neće dati da bilo ko ugnjetava naš narod,a i srce Srbije.

  12. Ja ne mogu još uvek da verujem da ima ljudi u ovoj zemlji koji misle da vuk ćud menja?!
    Što bi kod nas u Sremu kazali,,kakav se riđa oždrebio,takav će i crći“!

Ostavite komentar


Politika

Za Kragujevac - Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu? 10

Za Kragujevac – Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu?

 Prošle nedelje FK Radnički iz Kragujevca je trijumfovao na evropskoj fudbalskoj sceni protiv barskog Mornara ali mnoge Kragujevčane boli što je taj uspeh ostvaren u Leskovcu a ne na „Čika Dači” u Šumaricama. Tim povodom, tokom vikenda reagovala je i opozciona odbornička lista u gradskom parlamentu Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.