Različite procene broja učesnika i troškova mitinga u Novom Sadu

A koliko nas sve to košta?

Ostavite komentar


  1. I pored sve logistike koje imaju i dalje su nesposobni. Prijatelj me obavestio da su citave grupe ostale bez prevoza i da su morali sami da se snadju za povratak kuci po losem vremenu. Neki od njihovih licnih komentara su bili da nikada vise nece da daju podrsku na ovaj nacin.

  2. Treba podneti krivicne prijave zbog kampanje, to je cista pljacka. Naime, jedno je kampanja i njeni osnovni troskovi, ali prevoz gradjana ne moze biti finansiran od strane bilo kakvog budzeta drzave. Gradjani treba sami da dodju, a ne da im drzava placa, zar to nije jasno? Dakle, radi se o pljackanju drzave. Po ovom sistemu prevoz bilo kojeg gradjana na apsolutno svakom javnom obracanju nekoga ko je u vlasti moze da bude placen iz budzeta, sto da ne.

  3. Ambasada Indije nudi Djilasu 30 rikši za miting opozicije…kazu imamo mi jos samo misle da opoziciji nece biti potrebno…

    1. Ti si jedan/a od onih obaveznih ili obavezujucih botova koji ima ulogu da bude procenitelj. Dajem ti besplatnu.informaciju , koliko god ih sutra bilo , je mnogo vise nego onih u Novom Sadu jer dolazena protest DOBROVOLJNO. Pozdrav

      1. Opušteno Marijana, njih, spontano okupljene SNS pristalice dovoze autobusima i pod moranjem! Svaka opština/grad u kojima je SNS na vlasti, ima kvotu koju mora da ispuni. Svi zaposleni u JP, a koji nisu neophodni, pod obavezno moraju na skup PRVOROĐENOG, bez obzira u kom mestu/gradu je skup ili slede sankcije za iste. Mi, koji ne delimo iste vrednosti kao ON, na proteste odlazimo, kao što ti kažeš dobrovoljno! PS zar oni koji rade u JP, a odlaze na proteste protiv ovog režima ne rizikuju gubltak posla ili niže radno mesto sa manjom platom? Rizikuju i to mnogo, a ipak odlaze, jer im je bar čast ostala, a obraz ostao čist! Pozdrav Marijana!

  4. Kolega,novinar sam i ja,ali očito je vi nikada nećete biti ono što se zove pravi novinar- do koske. Vi mrzite, vi se podsmevate, govorite neistine, „citirate“ neimenovanog posetioca(zašto niste napisali svoje ime kao auora te izjave),izvodite nekakve računice….I šta hoćete da dokažete. Što tekst odmiče,uz neistine na njegovom početku, upleli ste se kao pile u kućinu i sve je za normlnog i ozbiljnog čitaoca – humoreska,obična farsa u pšta pretvarate jednu časnu profesiju. E sada, vi i ostali koji komentarišu, odmah će mi ponuditi sendvič,navati me botom – i to je ono što jedino mogu da kažu.Jer činjenice i argumenti( oni su osnova svakog novinarskog teksta9) su protiv njih. Srećno Vam, dragi kolega, želim Vam da uživate u svom novinarkom radu.

    1. Kolega botu ako si ti novinar koji ovako lose gramaticki komentarise pitam se u kojim novinama radis? Ni informer te ne bi primio plakate da im lepis. E moj kolega, daleko si ti od novinara. Bolje da si Barbara pa da te pustamo na protestima.

      1. Ali je sve tačno rečeno. Novinari lista Danas služe se izmišljenim izvorima, neproverenim i lažnim informacijama i sve u suprotnosti objektivnom izveštavanju.

      2. Toliko pravopisnih grešaka jedan „kolega“ sebi ne bi smeo da dozvoli. Ako zameraš na ne potpisivanju autorstva što se ti nisi potpisao?

    2. Ma kakav sendvic tebi treba pisani uput za jednu od dusevnih bolnica pa tamo iskaj sendvic bato i On se mora zaraditi.

    3. Mrznja je zdrava, ostri um, podstice na akciju protiv objekta mrznje.
      Predstavlja i znak da osoba jos uvek ima emocije.

    4. Pa, hajte, novinaru, dajte vi neku računicu i ideju kako se to finansira.

  5. Postovani sugradjani, opametimo se, dali smo im dovoljno vremena 7 g. a sta smo dobili, njihov najveci govornik je risticevic, standar nam najgori u regionu i sire, mi se nazalost nemamo skim ni porediti, hvali se sa platom od 420 e. veliko dostignuce, pa u Albaniji je veca. Radnici nam odlaze na nadnjicenje u Rumuniju, ej, Rumuniju za koju smo bili zapad. Unistise nas nacisto, ovi bolesni umovi.

    1. Svi ekonomski pokazatelji kažu da nam se ekonomija raste i da imamo stabilnu privredu. Velika većina naroda neće da ponove istu grešku i glasaju za one koji su imali vlast pa uništili ekonomiju, vojsku i narod i čije posledice osećamo i danas.

  6. Običan svet poplavljen kampanjama i obećanjima možda i ima simpatije prema predsedniku ali to je otprilike jedna četvrtima biračkog tela. Toga je svestan i Vučić pa mitinge uvek organizuje radnim danom kada zaposleni u javnom sektoru imaju radnu obavezu da sednu u autobus koji im je određen i dođu na predviđenu lokaciju. U protivnom snosiće posledice. Trebalo bi da Vučić organizuje miting nedeljom, ne bi mogao da te svoje „fanove“ natera da dođu. Što se fabrika tiče uglavnom izvozimo plastiku, kablove i kartonske kutije. To su fabrike koje će podići BDP u Srbiji!

    1. GDP je u konstantnom rastu a pored toga imamo suficit u budžetu kao i nisku stopu inflacije. To su pokazatelji rastuće i stabilne ekonomije.

  7. Pomislio sam da je buducnost Srbije u zelenoj salati. Opet sam pogresio. Nista, vidimo se 13.4. u BG-u.

  8. Predsedniče,
    ovi što vaše vozu i sa sendviči ranu, jesu li na javnu nabavku izabrani?

  9. Ok, juče je na mitingu SNS bilo trideset hiljada ljudi. Danas na građanskom protestu biće svega hiljadu ljudi. Među ovih hiljadu biće više Novosađana nego juče. Jučerašnji troškovi su oko pola milinona evra, a danas skoro nula. Učešće drževe juče je bilo skoro sto posto. Juče su građani iskazali nemoć da se pokore sili, danas će građani iskazati žeđ za slobodom. Rezultate sami procenite.

  10. Mogu da prihvatim da Vučić laže kad govori o suficitu, rastu BDP, smanjenoj nezaposlenosti, povećanim platama al nikako mi ne ide u glavu na koji način je naterao Svetsku banku, MMF, Svetsku trgovisnsku organizaciju, Evropski savet da i oni izgovaraju iste te LAŽI ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.