Reakcije na predizborni spot Vučića

Ostavite komentar


  1. Spot je uradio posao.. Kao prvo drugaciji je od svih na koje smo navikli, jednostavno odudara od normi, a kao drugo, pristalicama SNS-a se svidja, neutralni ga odobravaju a njihovi protivnici ga mnogo komentarisu, tako da je izazvao ono sto je i bio cilj… Publicitet.

  2. Ja sam se baš ptorudio da na internetu pronađem komentare marketinških stručnjaka po pitanju spota i svi oni od reda iznose najveće pohvale za spot. Svi takođe apostrofiraju da bez obzira na more negativnih komentara na internetu, ti komentari potiču od ljudi koji nisu ciljna grupa, tako da na njih ne bi delovao ni jedan spot, a na one kojima je spot namenjen deluje više nego odlično i to po više kriterijuma.

  3. Ne mogu da svarim komentare Nebojse Krstica! Marketinski strucnjak!!!???
    Sve vise lici na starletana SNS a.
    Ajde jos ovo da ga saslusam; da prokomentarise cenu spota/aviona 200-400 EUR.
    Pa da li svi oni misle da smo gomila tupoglavaca kojima mozete sve uvalit?

  4. Pa mnogi strucnjaci imaju samo reci hvale za spot a ovde u izlaganju se vidi tolika mrznja prema SNS je VUčić predstavlja stranku i bori se da ne bude nocnih mora vise od proslih koji su imali vlast ,ne ponovilo se.

  5. Dobra reklama i lošu robu prodaje. Spotovi i mediska galama nadoknađuju nedostatak ideja i programa.

  6. Spot je postigao ono sto je trebalo, izazvao je reakcije i niko nije ostao ravnodusan sto je i najbitnije uspeo je da skrene paznju!

  7. Meni je baš zanimljiv. Daleko ispred svih ostalih koji su pravili slične promotivne spotove.

  8. Spot je plagijat SKOK Francais , svako moze da pogleda original na Youtube . Cuveni Krle je tako dobar strucnjak za jeftino uvlacenje ….

  9. Dragi premijeru nece Srbija zbog tebe biti bolja , pre ce biti WC solja .
    Ti i Nikolic ste gori nego nocna mora .
    Uvek puni raznih fora .
    Gde se vi pojavite tu se gasi flauna i flora .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.