Reakcije iz Srbije na formiranje vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. gluposti. pa oni skoro 2 decenije imaju nekakvu vojsku samo se ona do sada nije zvala tako.

    1. @Toni

      Samo potvrdjujes da je ova „transformacija u vojsku“ napravljena za one Albance sa jeftinijim kartama kojima treba malo pumpati nacionaLJIzam posle debakla u Interpolu, cinejnice da ni ove ni sledece godine nece biti ukinute vize za EU itd.

    1. Hahahaha. Cuj ti njega „goloruki“ i naravno „napaceni“. & „potomci ilira“.Te fraze i iziogravanje nevinasceta je bilo aktuelno pre jedno 20 godina na CNN-u, ali ni tada nije prolazilo.

    2. Nakvise vas volimo naoruzane.A ko vas je na jugu Albanije 96-98 naoruzavao i obucavao.Jedva cekamo da KFOR ode jer sada vam ne trebaju

  2. Po Đuriću ispada da su kosovski Albanci „okupirali“ sami sebe i teritoriju na kojoj već žive ?! Okupaciju,inače,po pravilu izvodi strana vojna sila a ne domicilno stanovništvo,a nešto ne primećujem da se Albanci osećaju „okupirano“! Problem Srbije bi bio i imenovanje okupatora,proglašenje ratnog stanja u zemlji,opšta mobilizacija,objava rata okupatoru i početak oslobađanja okupiranog.Sumnjam da bi Đurić,AV,Dačić,Julin…ili neko njihov bio u prvim borbenim redovima,ali se termin „okupacija“ vrlo često čuje u njihovim izjavama!

  3. Malo boli kad i drugi brane svoje interese kako znaju ,umeju i mogu,zar ne? A sve bi bilo drugačije da niste ratovali protiv NATO-a i Albanaca i rat izgubili.E,sad ćemo malo da se durimo,kukamo zbog sudbe klete i međunarodne nepravde,a za par nedelja će sve pasti u medijski zaborav,kao i uloga sadašnjeg srpskog rukovodstva (+Toma bivši predsednik RS+dr.Vjekoslav narodni poslanik i osuđeni ratni zločinac) u dešavanjima ’90-tih.! Kalimero bi vam pozavideo na teatralnosti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.