Redovne opstrukcije i tokom vanrednih zasedanja parlamenta

Poslanici su nastavili sa starom praksom raspravljanja o svemu osim o zakonima na dnevnom redu
Mesečni izveštaj Otvorenog parlamenta o aktivnostima u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Nekada su sednice parlamenta bile interesantne poput Mućki, sada je prenaporno za praćenje, pa ih i ne pratim. Daljinski je divna sprava kojom se štitim od Martinovića, Atlagića, Gojkovićke, Rističevića i sličnih.

  2. Namerno ometaju rad skupstine glupostima, i ne daju ovoj zemlji da ima moderne zakone i regulacije… Opozicija nas koci, a zamislite da ih ima jos vise u parlamentu

  3. Tokom Šestog vanrednog zasedanja poslanici su najveći deo rasprave posvetili „slučaju Meho Omerović“.

  4. U čemu je smisao objavljivanja imbecilnih botovskih prepisivanja delova teksta? Nemojte se pod eventualnim izgovorom ‘mesta za sve’ blamirati idiotlucima p(l)aćenika koji bi za 10 srebrnjaka od vrhovnika i o rođenoj majci pisali da je soroševski izdajnik. Pustite normalne ljude da kažu nešto smisleno – dok još i to malo mogu, i dok ih još uopšte ima. O skupštini se nema šta više reći osim da se, svaka čast Vučiću’, izjednačila sa farmama & parovima a očigledno je to i bio cilj. Potpuno obesmišljavanje života u celini i kompletna idiotizacija. Čak ni to nije problem, već pristajanje ćutanjem i strahom. Ovo nije zemlja, nije država, ovo je dušegupka svake normalnosti i ubijanje gore od fizičkog tamanjenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.