Elitistički stav ili podsećanje na greške iz prošlosti: Da li je referendum za Kosovo populistička alatka?

Ostavite komentar


  1. Kakav sad referendum o Kosovu* ? Kje pitranje se postavlja kad je Kosovo* okupirano od strane SAd i uskoro ulazi u NATO ?

  2. Kosovo, „to nije nešto čega bi se bilo ko tako lako odrekao”, mišljenja je naš sagovornik.

    Moja komšinica „baba Rada“ smatra da se ni Srbija „nije tako lako odrekla Kosova“ nego je Kosovo IZGUBILA posle „herojskog otpora“ koji je pruzila „oslobodilackim snagama Kosova“ i 78 dana „odoljevanja NATO agresoru“ !
    Srbiji moze svašta da se „zameri“ ali da se „tako lako odrekla Kosova“, to jednostavno nije istina, cak šta više i danas smo svedoci da Srbija „svim sredstvima“ i danas pokušava da „formiranjem ZSO“ i „Srpskom Listom“ za „koju neki veruju da ce kad tad osvojiti apsolutnu vecinu na Kosovu“, „povrati Kosovo u svoje okvire“ a to „uz malo sportske srece“ moze da se dogodi pre nego sto se „vasi sagovornici nadaju“ !
    Ako pratimo razvoj situacije na Kosovu, ako „postanemo svesni ucinka“ koji je ostvaren „podnosenjem ostavki gradonacelnika srpske nacionalnosti na severu Kosova u opstinama sa srpskom vecinom, ako razumemo „pritisak“ pod kojim je stavljeno Kosovo izlaskom Srba iz policije Kosova, lako cemo „prepoznati da je tzv. privremena samouprava u Pristini“ vec u „nokdaunu“ i da je samo pitanje trenutka „kada ce pasti na kolena“ !

  3. @Bucko Razmisljam
    Sudeci po sadrzaju komentara, pre svega treba da stavis „Razmisljam“ pod znake navoda.

  4. Када ћете престати да сањарите ? Милошевић је проћердао наше Косово и Метохију, српски слепци то нису видели, и на крају је отперјало 2008 године у самостални свет. Сада можете да држите референдуме колико хоћете, “ Косово “ је независна и суверена држава. Или мислите да ће Србијица сутра напасти Bond Steel ?

  5. Srbija je prodala Kosovo za šaku dolara I to i ptice na grani znaju nego je problem što beogradu tribaju viza za ulazak na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.