Region na kosovskom „buretu baruta“: Kako se izveštaj Obaveštajne zajednice SAD dotiče „već rovitog područja“?

Ostavite komentar


  1. Sve strateški mudraci, rade u tuđoj državi ono što u svojoj nebi ni u snu.

  2. Da li nekoga zaista cudi? „Kuca“ gradjena na losim temeljima preti da ce se urusiti pre nego sto je stavljen krov… Plan za „uredjivanje“ Balkana koji su „smislili“ neki u Vasingtonu, Berlinu, Londonu i pokusavaju da sprevedu vec vise od dve decenije i to bezuspesno je jednostavno LOS. Baziran na pogresnim idejama, ne ponavljanju nekih stvari koji su vec probani kroz istoriju i koji su vec zavrseni neuspesno, na duplim standardima, „pravilima“ koji na jednom mestu vaze a na drugom ne, na krsenju medjunarodnog prava, licemerju, ucenama i na gazenju Srba i nagradjivanju svih ostalih. Ako je plan los kako krajnji rezultat moze biti dobar? Umesto da se povuce rucna i kaze, ovako ocigledno vise ne moze, ti „genijalci’ iz Berlina, Vasingtona i Londona krivicu svaljuju na Rusiju i Kinu i ocigledno da jos agresivnije nameravaju da realizuju taj svoj promaseni i pogresni plan. Naravno da ce verovatno doci do novog sukoba.

  3. Nikad nas nećete zaokružiti u nato. Koliko god izdajnika da postavite na vlast. Ulica će ih skloniti. Iz INATA.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.