(FOTO) Koje države su glasale za, a koje protiv usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici?

Ostavite komentar


  1. Jesu li sada i ovi suzdrzani protiv bili? Pise na Kuriru jedva, pa nekako ne mogu da sracunam.

  2. Kad braca Crnogorci kazu da je izvrsen genocid, onda uistinu se dogodilo!
    Gospodo takozvani politicari, okrenite list i krenite napred ili ce te tapkati u blatu doveka!

  3. Osim Madjarske, svi susedi Srbije su glasali ZA. Kad te komšiluk toliko ne voli, mora da nešto nije u redu s tobom, ne komšilukom.

  4. @Kaligula

    Naravno da su svi oni koji su uzdržanih ili koji nisu bili na glasanju zapravo PROTIV. Samo to protiv izražavaju sa više straha i manje slobode. Po broju stanovnika to je oko 70% čovečanstva. Za mene je ovo prilično neočekivani debakl SAD i Ujedinjenog Kraljevstva.

  5. 16:0 za vas izgubljenih. Ajd razumij ti ovo. Kad pametan zavrsi posao i ne zna vise sta da radi on pita budalu jer budala zna sve !

  6. GREŠKA STIŽE GREŠKU!

    Sada kada je genocidna Nemačka optužila Srbiju za genocid u Srebrenici, naše vodstvo preti tužbom protiv Nemačke za genocide načinjene nad nama u Prvom i Drugom svetskom ratu. Možda nisu mogli zbog Tita. On se preselio 1980. godine, a naše vođe nikako da se sete da traže osuđivanje Nemačke i za nadoknadu načinjene štete od stotinak milijarde dolara i ubiveno oko milion građana Srbije i Jugoslavije. Za stradanja i štete Srbije od bombardovanja 1999. godine, Milošević je pokrenuo postupak pred Međunarodnom sudu, padom Miloševića, demokratska vladajuća klika, na čelu sa Zoranom Đinđićem, povukli su optužnicu protiv Zapada i sada nas taj Zapad označava za genocide. Predsedniče ne daj se! Nemačka u oba svetska rata je ubila iznad šezdeset miliona ljudi i nanela veliku materijalnu štetu Evropi. SAD u dvadesetom i dvadesetprvom veku samo desetak godina nije ratovala ubila je na milione nedužnih ljudi, tu spadaju Gadafi predsednik Libije i Sadat predsednik Iraka, koji su ubiveni na najmonstruoznim, zločinačkim i primitivnim načinom. Samo u Vijetnamu SAD su ubile dva miliona civila. Ispada da su najzločinačke države SAD, Nemačka i Engleska sada mirotvorci?

  7. Šta sad reći o komšijama a posebno crnogorcima, naravno nikad ništa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.