Istraživanje rejtinga NSPM: Vučićeva lista na 39 odsto, Srbija protiv nasilja na 26

Ostavite komentar


  1. Evo jos samo malo i naprednjaci nece ni preci cenzus. Djilas predsednik, Marinika premijerka, ministar policije Milivojevic a ratne mornarice Zelenovic.

  2. Nisam znao za anketu… racunajte moj +1 glas za
    Srbija protiv nasilja – Miroslav Aleksić, Marinika Tepić, Radomir Lazović, Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Zdravko Ponoš, Aleksandar Jovanović Ćuta, Pavle Grbović – (SSP, PSG, DS, ZZS, SRCE, NPS, Ekološki ustanak, Zeleno levi front)

  3. @Dejan Krasavac
    Na osnovu kojih dokaza to tvrdite?Jer ako je na osnovu osecaja i razgovora sa ljudima ja mislim da je i ovo mnogo.

  4. Anketama nisu obuhvaćeni svi oni novoupisani „Beograđani“ koji su se prijavili kod partijskih drugova – naprednjaka.
    Ima li opozicija djelotvorni odgovor na ovu izbornu prevaru?

  5. Tako je i na proslim izborima po opoziciji SNS imao 35, Marinika 20, a SPS 6 pa znamo sta je bilo.

  6. Gospodjo unosite ovom napacenom srpskom nrodu netacni podaci gospodjo ! Sram vas bilo ! Stranka zdravog razuma stoji mnogo bolje ….

  7. Odmah isplanirati za svaki vikend po jedan masovni miting sns-a da to zivne inače smo gotovi NEMA PENZIJAAAA

  8. Nije bitno sta kazu istrazivanja nego je bitno da li cu ja ili ti kao pojedinac da izadjem i glasam.

  9. Av je sam sebi poraz skroio. Toliko je puta pomenuo đilasovo ime da je kreirao opšti utisak unnarodu da se jedino njega plaši i da jedino on može da ga pobedi (jer nikad nije verovao u to) ali mu se izgleda obistinjuje.

  10. Auuuu….. Botovi u panici…. Gledajuci ruzicastu TV i ostale SNS medije, ubedjeni da ih je najmanje 4 miliona. Hahahaha
    Iskreno, mislim da je i ovih 39% nerealno, jer vise od pola se izjasnilo za podrsku SNS-u iz straha. Za njih obicno glasa oko 800 hiljada pokojnih koji su jos uvek u birackim spiskovima, oko 400 hiljada ucenjenih, i oko 400 hiljada obazavalaca lika i dela velikoga vodje. To je oko 6% stanovnista Srbije.

  11. Po ovoj anketi nece biti smene na republici.
    SNS + SPS = 47,3 ako neko ne predje cenzus + preletaci to je 51%,

  12. Mora to jos mnogo bolje. Jesu u padu, ali jos nije dovoljno. Bolje je da ih smenimo pre nego sto AV pocne da varnici.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.