Koje zamke Miroslav Aleksić treba da preskoči da bi održao trenutni rejting?

Ostavite komentar


  1. Setite se prošlih izbora i odličnog rejtinga Zelenovića, Ćute i Lazovića. Oko 10% Tada im neko uvaljuje Violu Fon Kramon i tupo ime Moramo i to pred same izbore. Pali su na ispod 5% momentalno.

  2. Moze da preskace sta god hoce, narod ce ga na izborima otrezniti od umisljenosti da je bitan

  3. Jos kad bi se maloumna opozicija dogovorila sta hoce. Sad smo zajedno pa malo nismo mislim da to nema nikakvog smisla.

  4. Miroslav Aleksić ? Jedini koji može da sruši postojeću vlast. Prava je šteta što nije na čelu svih opozicionih stranaka i pokreta. Na žalost među svim tim partijama i partijicama postoje „lideri“ koji misle da su samo oni bogom dani za vođe. Pa ni Koštunicu nisu videli na čelu opozicije protiv Miloševića, ali oni koji su ga postavili na čelu su znali da on to može da uspe. Pa pošto niko od MOĆNIH ne želi da ga izgurana vrh, to znači da VELIKI još uvek ne žele da menjaju vlast.

  5. Druze uzmes nesto sitno u prodavnici, platis sa 100 dinara ili dinala i ocekujes da ti kusur bude 200…pa ne ide to tako…ovaj mali pokvareni prljavi lopovcic i lazov je kusur od kusura NS…smesno

  6. Da li iko pri zdravom umu misli da ova zemlja (jer nismo drzava odavno) ima luksuz da raspravlja o sankcijama Rusiji ili sa ulaskom u EU a drzava ne postoji 30 godina a zemlja se raspada od 2012?
    Sta je ovo, „Selo gori a baba se ceslja“ 6. sezona?
    Kuca nam izgore a mi bi da biramo boju za fasadu i tapete u hodniku?

  7. Miroslav Aleksić mora da poradi na sopstvenoj bitnosti.
    Biti bitan samo samom sebi i Danasu je nebitno, ma koliko se Danasovci i Miroslav Aleksić sa tim ne slagali…

  8. Svi oni lepo pričaju i svaki ima ponešto i pametno.
    Ali onaj koji bude iskreno objavio borbu protiv IZVRŠITELJSKE MAFIJE……taj će pobediti jer je ta bagra ojadila preko dva miliona građana,i to su glasači.

  9. Мирославу желим све најбоље. Само се надам да га неће покварити новац и власт. Наравно, ако буде неко и нешто.

  10. A I mi da podrška dajmo Aleksiću,kritikovati zna se koga treba zar ne?… e pa pogledajmo I razumećemo se vrlo brzo ,jako teško je realno….ali ovako ne ide daljeeee….

  11. Častan , vredan , odgovoran , pouzdan , ulivs nadu i poverenje . Želim mu sve nafbolje . Ako dobije poverenje građana , neće ih orevariti kao što to stalno čini jrdan čovek i njegovi poslušnici .

  12. Uh izgleda da su se raspisali NS botovi . Licno mislim da je izlazak Aleksica iz NS bio dobar korak i da tamo nije pripadao, sto ce se na sledecim izborima i videti.

  13. Nista ništa bolji od režimskih medija jer ne objavljute komentare, ništa uvredljivo nisam napisao, sem toga da neko ko želi nešto novo i prikazuje se da je nov i hrabar ulazi u koaliciju sa Borisom Tadićem, tu prestaje sva njegova politička mudrost koju očito nije ni imao.

  14. Sve su to isti procenti koji se presipaju iz šupljeg u prazno. Briselska opozicija u Srbiji nikada ne može preći 15% ukupno.

  15. Na svakim izborima tzv prozapadna opozicija ima nekog aduta za koga tvrdi da je pobednik, setimo se Djilasa, Jankovica, pa nadalje Mariniku, Ponosa, sad evo i Aleksica…i posle ubedljivog [poraza tako traju do sledecih izbora i nekog novog lica koje , po pravilu formira i neku novu strankicu ili pokretic koji zivi kao nedonosce koju godinu a onda nestane ili se negde utopi. A godine prolaze, energija bi podrska biraca kopne. Jasno je da je drugosrbijanska ideja dozivela totalni debakl i propast i da samo nacionalno prosrpski orijentisana opozicija ima sanse protiv Vucica i da spasi drzavu i narod

  16. Најбоље што је урадио да се одвоји од Вука Јеремића

  17. Само критикујте и немојте да изађете на изборе па овај нека влада још 100 година док нас све не уништи

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.