Čega se plaši Vučić i koliki mu je rejting?

Ostavite komentar


  1. vucicu mozda pada rejting sns dobija izbore jertako zele oni koji ga drze na vlasti a to su britanci i ameri glasanje je samo zaglupljivanje naroda a i opozicija radi za njega

  2. Treci razlog za agresivnost vlasti bi bila petnaestogodisnja selekcija SNS gde se unapredjuju sto poslusnjiji, ali agresivniji i bahatiji koji sada treba da organizuju izbornu kampanju.

  3. @markos
    Čim okrivljuješ Amere i Britance, jasno je iz čije kuhinje crpiš politikantsku energiju. Pa špijunski centar u Nišu ne drže oni, nego Rusi, u BIA se nisu ugnezdili njihovi kadrovi, nego ruski, ne odgovara njima frka i status quo na Kosovu, nego Rusima. Nadam se da si shvatio.

  4. Sam bog zna ko je sve u opoziciji na vezi sa službom i spreman je da ispuni svako naređenje pretpostavljenjh. Zar mislite da je raspad dogovora o jedinstvenom nastupu desnice slucajnost. Sve je učinjeno da se Jeremić neutrališe i tu su potegnuti jaki potezi sa Dverima, Zavetnicima, ali i sa DSS. Mislim da je postignut dogovor da se prepusti Beograd, a zadrži ostatak Srbije. Vučić se nada da će se opozicija obrukati vođenjem Beograda jer će im se na sve načine uskraćivati sredstva i minirati projekti.

  5. Sglajznuce i te kako neizdrzljiv dosadio i bogu i narodu samo se seta po tv pinku hepiju i ostalim tv

  6. sve su to budženi rezultati,na razne poznate načine, svakog treba da je sramota ,glasaj,fotkaj,vozovi i vozići,vaučeri,petljanje sa mestom prebivališta,bosanske brigade preko Pavlovića ćuprije na dan glasanja,o Raškoj i Vranju snimaće se filmovi…..Imaš bre koliko imaš i nula nula je pobeda ne moraš da jedeš parizer,da ogovaraš glumce,pogotovo one koji rade od svoje devete godine…Izgubiš pobedićeš drugi put,treći…Nije šećer uvodu.

  7. A možda su ovo Vucicevi ljudi. Ne razumem kako ne vide da je ovo sto sad radi vlast do sada bilo znatno manjeg intenziteta. To mi budi sumnju.

  8. Pa, ne bih se složila da mu nije pao rejting, odnosno rejting SNS. Već za prošle izbore rezultati SNS nisu bili najsjajniji, ritom na lokalu su njihove kabadahije dosta toga doprinele da SNS ne stoji najbolje. Mnogo bolji rezultat opozicije bi bio na lokalima da je uopšte i ima, evo kod nas u opštini mi sem SNS, SPS, SRS nemamo ni jednu drugu opciju, i ko zna koliko je takvih opština, pa čak i gradova. Vučić agresijom sprečava da volja naroda dođe do izražaja. E, to je ono što istraživanje isto ne pokazuje.

  9. Ovim izborima covek cuva slobodu. ON I NJIH 20 do 30. U PRVOM KRUGU. Drugi Krug ih ima 100.

  10. sve sto je napisano je tacno ali se odnosi na razlozno i razumno razmisljanje, medjutim covek o kome pricate nije ni razlozan ni razuman i njegovo poimanje sveta nije normalno. on sebe i svoje mesto u svetu preuvelicava i potpuno je ubedjen da je to prava stvarnost. na zalost on je odavno prestao da se folira. ovo sto Vucic radi nije vise normalno ponasanje vec ludilo potrebe za vlascu. Nisu vise bitni ni novac ni moc, Vucic je ubedjen da je upravo on spasitelj Srbije to je patolosko stanje koje podrzavaju njegovi najblizi saradnici upravo zbog sopstvenog novca i vlasti. On se povezao za kriminalom i tu vise nema nazad

  11. @Bocke
    A kome odgovara priznanje nezavisnosti Kosova, a ko je cestitao pobedu na izborima 2012, dva sata pre zatvaranja biralista…a ko sedi generalstabu vojske Srbije.
    Znam da neces shvatiti, zabole nas za Vas 7 %, aktivista i titoistickih naslednika.

  12. AV se boji da ne izgubi fotelju i sve ostalo.
    Zato list Srbija Danas ima naslov
    “Besramno vređanje vučića od lista Danas”
    Za većinu ljudi Danas su jedne od objektivniji časopisa u Srbiji
    Bravo

  13. Najveca prinuda do sada.
    Najvece ispiranje mozga.
    Najvise lazno prijavljenih.
    Na srecu i najvise motivisanih da ovo zlo prestane.
    Razbicemo ih na izborima ili posle ako ih pokradu.
    „Beograd je svet“, zar ne..

  14. Vucic zna da mu je rejting izuzetno opao i da milioni zitelja Srbije ponavlja na usnama mantru „Vucicu odlazi“! Mejdutim on ima uigrane mehanizme kradje glasova i on se u to uzda. Najpre diskrapancu izmedju broja stanovnika prema tzv popisu i broja glasaca koje je njegov RIk proglasio. Razlika je od milion do milion i po osoba. On vec tima ima u fundusu preko milion glasova. Zatim sve ostalo.

  15. Ja čitam isključivo Politiku i Danas i mogu ti reći da ni jedni, ni drugi nisu objektivni. Međutim, barem su kulturni, za razliku od raznih tabloida. Svakako, smešno je reći „za većinu ljudi“, kada Danas ni ne čita većina ljudi, a ne da im veruje.

  16. Mislim da bi nam svima bilo lakše da nabrojimo čega se ne plaši.. Jer ja, da sam na njegovom mestu, bih se plašio i sopstvene senke onog momenta kada više ne budem zaštićen političkom funkcijom, kao beli medved. A taj momenat se bliži, koliko mi se čini…

  17. Čujem da ga komšije kunu zbog parkinga i Maxi magacina pod prozorima zgrada.Buka je nesnosna u stanu a on i dalje uvozi auto otpad. Svi koje maltretira neće glasati za njega.

  18. Kako neko moze da kaze za AV da mu je dobra kampanja, kad je uzurpirao sve medije i institucije, opozicija ne moze nigde da se pojavi, 260 puta u ovoj godini je bio na Tv-u sa nacionalnim frek. Ako tako gledate i Hitler je imao dobre kampanje.

  19. Kada u Srbiji budu glasali samo građani Srbije koji žive i rade ovde, on ne bi dobio ni 20% glasova. Pošto se glasači „uvoze“ iz BIH i Crne Gore (podobni, i imaju naše državljanstvo iako nikada nisu živeli ni mesec dana u Srbiji) i takvi glasaju u svojim matičnim državama, a pritom se prijavljuju u Srbiji po BG i većim gradovima, da ne bi bilo primetno, eto kako dobija izbore. Pritom nam je politička scena ista 30godina, vrte se Dačić, Vučić, Šešelj, Đilas …i njihovi sateliti Zavetnici,Dveri…i onda masa njih pomisli nemam za koga da glasam. Ne izađu, i ne sruše veće zlo od manjeg zla. Dok neko ne natera Srbiju, BIH,Crnu Goru da isčisti biračke spiskove nema sreće ni u jednu od te 3 države. Zamlaćivaće nas polupismene budale, koje će nas unazaditi još 30 godina unazad i svađati sa komšijama. Nažalost, to je realnost.

  20. PA opozicija nije mogla da nadje nekog nepoznatog i postenog gradjanina i da stane iza njega kao i 2000 god. KOSTUNICA JE POBEDIO. DOK TO NE BUDE NEMA PROMENA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.