Retro je u modi – reciklaža političkih ideja u Srbiji

Ostavite komentar


  1. re: Retro je u modi – reciklaža političkih ideja u Srbiji

    Dakle, misle da funcionalno retrogradan, a ne da je funkcionalan idiot!

  2. Dok neko ne kaže jasno i glasno da je neophodno izboriti se sa bezbedonosno-kriminalnim strukturama koje vladaju ovom zemljom već 30 godina, nema naznake i pokazatelja za stvarnom željom kako bi se promenio postojeći sistem.

  3. Vidite ja razumem jedan deo ljudi koji kazu dosta mi je ovih starih slagali su nas!Istina.Jesu,dosta su slagali,nesto su i uradili.Ono sto je bilo pocetkom 2000 godine stari dos je bio katastrofalan. Ali meni ova vlast sada je pa mogu reci ista ili gora nego onda ona tada jer je bio skup ludaka kao i ova sada.Ovi su sada jos bahatiji,jos vise kradu a nepismeni da nema dalje.Meni licno ova grupacija opozicije je alternativa ovoj nakaradnoj vlasti. Niko od sadasnjih na listi opozicije nikada samostalno nije odlucivao o necemu u ovoj drzavi dok ovog sadasnjeg smo videli i u opoziciji i na vlasti na zalost!Zato zelim da dam sansu sadasnjoj opoziciji i sumnjam da mogu da budu gori nego ovi sada!Sigurno ce institucije raditi svoj posao a to je sasvim dobar pocetak za sve gradjane kako bi se ostvarila prava i krenulo povecanje plata i penzija!

    1. Stari Dos je protiv sebe imao sve institucije zla , zločince pod okriljem države , ubice civila i likvidatore političkih protivnika , u finansijskim institucijama bandu koja je državne rezerve iznosila vani i trošila kako im se prohte . Najveća tekovina Dosa je povraćaj stare devizne štednje i to je ono što svi kvazi komentatori zaboravljaju pa čak porede ovu nakaznu vlast , koja je sve demokratske tekovine dobila na tacni , sa Dosom koji je morao za sve da se žestoko bori i proriv bivših i protiv DSSa, da bi ovi danas sve to uzurpirali i vladaju kao paše .

  4. Ovo dvoje na slici , njima je sve jasno a ja sam glup i nista ne kapiram …

    1. Pa objasnio im onaj čika Ajchajmer, kao i našem prvorođenom Zato nam je takva napredica, da srećan narod šeta po zimi

  5. „Raditi istu stvar iznova više puta i očekivati drugačije rezultate je ludost“- citiramo Vaas-a iz FC3?

  6. Koliko su ovi krezubi mladići na fotografiji s vučićem „budućnost Srbije“, toliko je i on srpska „budućnost“! Cinično, ponižavajuće, a lažno i podsmevajuće podilaženje onima koji će glasati za njega jer nisu više svoji. Samo da ostanu živi do izbora, ako ih vučić ne likvidira bezbrižnim, mirnim životom i pristojnim penzijama .

  7. A sta je sa tim silnim agencijama??? Tacno 17 puta imamo vise agencija nego Nemacka !!!!!

  8. Stoiljkoviću i Radosavljeviću svaka čast , lako je njima da zakeraju , sigurna državna plata , pa još ponešto honorarno , postavljaju veće uslove pred opoziciju nego što kritikuju vlast . Kad tako sve znate što se ne ukjučite i pomognete , bina je slobodna za sve izvolite . I još nešto vas molim , nemojte porediti Đinđićevu i ovu p(l)aćeničku kampanju , degutantno je , to su dva potpuno suprotna perioda u Srbiji i sramno je to uporeďivati ako mislite da vam iko veruje . U vreme kada je Slobo još bio u Srbiji i kad se Đinđić borio sa svim institucijama zla i civilnih i ratnih zločina , vi poredite sa ovim koji je sve dobio na tacni što mu je tadić ostavio .

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.