„Režimske službe takođe mogu da pomere provokacije za drugi dan“: Dragomir Anđelković o pomeranju protesta Srbija protiv nasilja sa petka na subotu

Ostavite komentar


  1. Je l’ se ovaj mali najeo bunike, ili zna nešto što ja ne znam, pa se naglo okuražio? Ili prosto pere biografiju?

  2. Niko me brani „desnici“ da šeta,ali ne tako što će održati svoj miting pa zahteve sa tog mitinga pokušati da promovišu na građanskom skupu. Dovoljno je da se pridruže narodu.

  3. Jel stvarno neko sluša ovog tipa? Ostao bez Vučićeve plate kao eksternog saradnika režima, i sad je objektivni osvešćeni politikolog? Strahota…

  4. Prvo jutros g-đa Pak a onda ovaj g-din „analitičar“ nas „prosvećuju“ kao da smo ovce! Oni misle da smo izgubili pamćenje pa se ne sećamo ko su bili i šta su govorili? Jel vama jasno da zbog ovakvih „promenljivih“ nijedan protest neće da uspe! Svi su isti, bore se za vlast i pare!

  5. pošto im se učinilo da može da dođe više građana… Ako ne bude kiše, poluprazno će biti.

  6. Anđelković „progedao“, samo ja bih rekao KASNO (bar za mene)…
    I naravno u pravu je, ako je AV odlučio da fingora sukod, to će se i dogoditi, sredstava za to ima u izobilju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.