Režimski mediji ublažili negativne posledice vašingtonskog sporazuma

Bojan Klačar, izvršni direktor CESID, za Danas o aktuelnom rejtingu predsednika Srbije i SNS, odnosno opozicije

Ostavite komentar


  1. Neverovatno antipatican lik. S ovakvim izjava samo gradi put da avanzuje kao njegov bivsi sef, Marko Blagojevic, koji je na kraju zavrsio i kao clan Vuciceve kamarile. Za Vucica koji godinama razara svaku poru ovog drustva i zemlje Klacar kaze da je covek jednostavno pragmatican. Degutantno.

  2. Bojan Klačar u kombinaciji sa Snežanom Čongradin! “ Građani su sve informacije dobijali preko interpretativnih medijskih filtera a oni su na razne načine pristrasni.“ Ma hajte – „pristrasni“ čudno se na Klačar jeziku kaže propaganda. A ti medijski filteri su sve nacionalne frekvencije plus svi tabloidi i dnevne novine sem Danasa. A i vi ste gospodo iz Danasa isti koš po Kačaru, ali ste sa druge strane pa samo kritikujete vlast. A istina je negde na sredini!!! Ljudi pa AV je potpisao da Srbija seli ambasadu u Jerusalim što je suprotno rezoluciji UN a za uzvrat Izrael priznaje Kosovo. Šta je tu na sredini Klačar-Čongradin?

  3. Vuciceve glasace mozemo podeliti u dve grupe. One „pragmaticne“ koji za njega glasaju jer im je omogucio da se obogate i lepo zive, i one nesrecne koji se ponasaju kao clanovi sekte. Prve, nista drugo ne interesuje osim ostanka na vlasti, drugi slepo VERUJU svemu sto Vucic kaze, jer im je mozak potpuno „opran“. Budjenje sektasa je, kao sto je poznato veoma tesko, pa se bojim da Srbiji pomoci nema.

    1. beli listici su treca poluga vlasti Aleksandra Vucica. Oni su ga doveli na vlast, ali ga oni ne mogu srusiti, jer su beli listici svojevremeno ukinuli krhku ravnotezu dva bloka. Svi oni koji kazu da „nemaju za koga da glasaju“, imat ce, za nekih 100 gosina pojavit ce se (ponovo) lik na belom konju. Iznad njegove glave blistat ce oreol od zlata, u ustima ce imati grancicu mira, a pamet, mudrost i dobrota ce isijavati kao …..
      Patetika. Nema nama spasa, ne zbog AVa, vec zbog nas samih. Istorija se ponavlja: („Nije Milosevic kriv, mi smo krivi, mi smo….“)

      1. A „bojkotasi“ su bas SUUPER! Oni su mu omogucili da ima apsolutnu vlast i promeni Ustav. Da ne govorim o tome da je i uz „bele listice“ na izborima 2012. DS bila najjaca stranka. A Tadic uprskao stvar jer je hteo da ON bude premijer, pa je vrli Dacic prebagao kod Vucica.

  4. Pod 3. nisu lojalni vucicevi glasaci,vec ucenjena deca koja rade pod ugovorima i presijom od otkaza.

  5. Pa cinjenica je da Vucic i njegova bliza kamarila ne zatvaraju usta larmajuci o nevidjenom uspehu u Vasingtonu uprkos tome da je citava javnost ostala zabezeknuta i nevidjenim infantilnim odsustvom ponasanja Vucic Aleksandra i papirom koji je potpisao, u kome vise od 50% tacaka nema veze sa Kosovom. On je svojim potpisom o preseljenju ambasade u Jerusalim okrenuo ledja i prijateljskim zemljama arapskog sveta, protivno Rezoluciji UN a diverzifikacijom energenata (Americki tecni gas , Terminal u Grckoj, Aleksandropolis) okrece ledja Rusiji, i najposle preispitivanjem 5G mreze okrenuo ledja Kini ! Dakle ispalio ga je Tramp nevidjeno. I on nije rekao Ne, kako pokusava da cokoladira srpsku javnost. Medjutim on sada ide sa televizije na televiziju i sve sto tamo dramaticno prikazuje u svoju korist, sutradan prenose svi mediji, tako da je to uveliko kampanja „dizi buku da sakrijes bruku“ cemu je on inace sklon. Ali vi vidite po izjavama komentatora da to ne moze da prodje jer su njegovi stosovi odavno provaljeni.

  6. SAD, kada god vam kroz glavu prođe reč:”Vašingtonski sporazum”, I osetite neku nelagodnost ili peckanje, vi samo neprekidno meditirajte nad ovih 5 Srb-koana dok vam pomenuta uznemiravajuća pomisao potpuno ne iščili iz glave.
    1.”Prema svecu, i tropar! “
    2.”Od koga je-mnogo je! “
    3.”Kako smo se nadali-dobro smo se udali! “
    4.”Obećanja-ludom radovanja! “
    ”Svaka sila-za vremena! “

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.