Petković: Pozivanje Prištine na Ustavni sud Kosova ne može poništiti Rezoluciju 1244

Ostavite komentar


  1. ako ti tvoj sef odstupite od postignutog dogovora za koga je EU dala garanciju to ce biti cista izdaja i vi cete odgovarati i uci u itoriju kao idajnoci zemlje.

  2. prazne price kao i uvek ,prazne, zašto u opste ovom liku dajete prostor u vašem licu…kurti nije 10 g na vlasti i on sa ovim nema nikakve veze, nije on ništa potpisao ..nije to je neko pre njega..a za razliku od srbije taj sporazum je bio predstavljen i o njemu se izjašnjava skupština kosova i dala svoje mišljenje i uputila na ustavni sud kodova sa se on izjasni…..a to u srbiji u opste nije bilo vidjeno taj papir nije prošao raspravu u skupštini da se poslanici upoznaju diskutuju, on i dalje ,,čami u nečijoj fijoci,, a zna se u ,,čijoj,..i ovde nema nikakva rezolucija na koju se ovaj poziva nema nikakve veze sa tim sporazumom i tom zso …nema ..stoga nezro je ovaj za tu fotelju ..

  3. Da prestanu da silom sebi daju za prava jer nenaju i da se silom ne provocira u tudjoj zemlji nemaju nikakvih prava nikakvog illegalnog ustava kosova nije vazeve niti vazi u tudjoj zemlji nece niti vazi u tudjoj zemlji gde to ima da sebi silom daju za prava sto niko nemaju u tudjim zemljama ne vazi nikakvog ustava kosova !!!

  4. Pitaj tvog sefa jel bolje da ostavlja te ljude da zive na svoju Republiku Kosova ili da dobije Hrvatski model za srbe . Isti onaj koji je dobio za srbe u Kninu. Prvi put je izabrao kampove za srbe po srbiji valjda je ucio pameti od proslih gresaka ?

  5. Ja se izvinjavam vam se da meni treba malo vremena za smirenje nikako nemogu da se smirim javicuse kad god mogu !!!

  6. Petković: Pozivanje Prištine na Ustavni sud Kosova ne može poništiti Rezoluciju 1244 javicuse uopste ni malo mi nije dobro !!!

  7. „ZSO po ustavom republije srbije“!? Ako je tako zašto uopšte ZSO na tzv. republiku srbiju? Čitav svijet zna da je srbija 1999 potpisala kapitulaciju. Samo ovaj srpski zaharova nije to do sada čuo.

  8. ZSO po sporazumu i rezoluciji 1244 nije ništa. Mi je veštački uzdižemo na neki visoki nivo koji niti je dogovoren u briselu niti rezolucija 1244 ima ikakve veze sa njom , a onda zbog toga je albanci kao odbijaju . Prava Srba po ahtisariju i kosovskom ustavu su daleko veća nego ona predvidjena rezolucijom 1244 i briselskim sporazumom tako da ova tema samo sluzi da se odloži deeskalacija konflikta na kosovu.

  9. ако америка дозволи формиранје з с о и да јединице росу напусте север косова ситуација че се смирити и биће услова за изборе

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.