„Berlin će taj zahtev staviti na sto, pred Vučića“: Diplomatski izvor Danasa o rezoluciji Evropskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Ukoliko vlast odbije sledi NATO humanitarno bombardovanje Srbije. Nakon toga nova vlast ce pristati na sve samo da se dopadnu Engleskoj i Nemackoj. Vec vidjeno.

  2. @Sasa
    To su oni isti koji doniraju milione Evra u jednu bezzakonu drzavu.A cim stignu Evro,onda znas sigurno ko su oni.Vidi se koliko si obrazovan i zahvalan.

  3. Zašto nema ponovljenih i republičkih izbora.Pa da nije Pink i Hepi 24 sata 365 dana u godini pljuvao po opoziciji a uzdizao Vučića ovaj sigurno ne bi pobedio u Srbiji

  4. Kakvo ravnoZemljaško lupetanje u komentarima, kakvo neZnanje i botovanje, strava…

  5. Ukradeni i iznudjeni su i parlamentarni. Zasto ponavljati samo beogradske? Ako se ponove Beogradski po pritiskom EU, to nije dobro. EU rejtingu u Srbiji ne doprinosi litijum, etnocid na KiM, dovozenje toksicnog otpada, podrska Kurtijevom teroru, bojim se da ce Beogradski glasaci otici desnici i vucicu u velikoj meri.

  6. Drug Stari, pošto si ostao u sedamdesetim godinama prošlog veka, počni da se obaveštavaš o stvarima koje su se izdešavale u novom stoleću.

  7. Tako je bilo i sa Miloševićem, prvo su ga strpljivo ubeđivali, molili, kumili…

  8. @Gedža
    Nije ti jasno da si ti kao takav svačiji, kako kažeš „jad“, svih nas slobodoljubih građana Evrope.

  9. @Saša
    A sad bi da se sakrijete iza toga što Srbija nije u EU? Nema toga više.

  10. čega se to pojedinci plaše i u sportu se priznaje fer igra ko je bolji nek pobedi ,pa šta ako se ponove izbori ,ne ka se dokaže ko je u pravu i onako setva ne će kasniti u Beogradu. Samo lopov se plaši da ga ne uhvate pošten čovek se nikog ne plaši

  11. Zasto se oni mesaju u base izbore, da li smo mi to njihova kolonija , u americi su pokradeni izbori pa je berlin cutao

  12. ovi gore komentari ko sa hitshita, admin radi malo ko filter da i ovaj deo interneta ne unište .

  13. Svoju nemoć opozicija pokušava da nadoknadi kukumakanjem i traženjem pomoći od EU i USA. Isto tako je nemoćni Đinđić tražio da nas bombarduju kako bi on došao na vlast. I desilo se ono što se desilo, došao je na vlast u razorenu zemlju koju su on i razbojnici opljačkali u demokratski sprovedenoj privatizaciji.

  14. Vec ste navikli, a bolje da vas uhapsi srpska policija, jer kad vam slete cudni helikopteri na Dedinje idete one way ticket, Sekto prokleta

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 10

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.