RIK: Izlaznost 50,33 odsto na osnovu 64,8 odsto pregledanog biračkog materijala

Ostavite komentar


  1. Na Youtube je vidjen snimak maloletne dece sa rancevima na ledjima kako ulaze u zgradu RIK-a koju su cuvali policajci. Molim da ispitate ko su ta deca i sta su trazila te noci u RIKu ?! A ovo montiranje izlaznosti je posredno batinanje mozga svim gradjanima Srbije . Molio bih da ne cenzurisete jer je pitanje principijelno i vazno.

    1. Tačno je to, i ja sam videla snimak na fb kako neki mladići i devojke ulaze u RIK sa rančevima u sred izbornog procesa.

  2. Mnogo nešto sporo brojite… ne ide baš navlačenje ovoga puta???
    Prodane duše!

  3. Koliko se sećam Vučić je rekao da treba da bude 50,2% pa nema smisla da dodajete i više nego što je neophodno da bi mu se ispunila želja.

  4. Pa zasto da ne objave i da je izlaznost bila i 70%, mozda i 76% kada vec lupaju nasumicno brojeve? Samo da se ne zanesu pa prebace i stotku? Verovao bih im i tada isto.

  5. Rezultati izbora, saopštenje RIK-a, nisu mi bitni jer sam podržao BOJKOT ! mene interesuje ko su „moleri“sa rancima, šta unose noću u RIK pod zaštitom „policije“? Te noćne intervencije (bizonovo „krečenje“ Lutrije, „idijotsko“ rušenje Savamale …) prešlo im u naviku aVi razglabate o 47,2 do 50,33 već četvrti dan.

  6. Hoćete li već jednom prebrojati! U eri digitalizacije kao da broje tri čoveka i komuniciraju golubom pismonošom..

  7. Gospodo iz RIK-a ako je najvećim gradovima izlaznost ispod 50% kako možete po selima da navučete da pređe 50%. Izlaznost: Beograd 35%, Novi Sad 42,86, Kraljevo 48,05, Smederevo 45,15, Užice 49, N. Pazar 47,27, Čačak 45, Kraljevo 34,02,Ćuprija 44,74, Zrenjanin 41,40, Niš manje od 45 i.t.d. . Sram vas bilo imate li i malo časti, ljudskosti i poštenja, vrlina vam je samo kukavičluk i interes.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.