RIK odbacio još tri primedbe na rešenje o nastavku izbornih radnji

Ostavite komentar


  1. Moja baba kaze :Rdjavom sve smeta . Pa nista lepse od toga da se vidi gde ko stoji posle izbora , a ako bi moglo da se tipuje po onome sta ko predlaze ako bude izabran a malo je onih sa pametnim predlozima , mogli bi da dobiju nesto vise glasova nego do sada DJB , Radikali zbog Ace Seselja i par starijih kolega , najvaznije je da se prica sta ce ko uraditi posle izbora , da se da rok i da s euvede novo pravilo , ako se ne ispuni u roku obecanje moraju da se sklone sa vlasti i to da ih skloni sud , sto se tice lopova sta ima stranka da ih goni ili da ne da da se gone , postoji tuzilastvo, istraga , policija , ali oni ne rade po tom pitanju a primaju masne plate . Da su radili od pocetka vise stranacke pojave u Srbiji ova drzava bi procvetala .Zato su stranke nesreca za ovo drustvo , a ne bi bilo da su sudije svesne svoje vaznosti , ne mogu oni da ubiju bas toliko sudija ako bi se neki kurobecnuo da sudi kako treba i pokrece istrage .
    Da li neko ima predlog da se smanje porezi , da se smanje zaposleni u drzavnoj upravi , da se penzije ucelo isplacuju , ako mogu penzionerima privatnicima zasto ne bi mogle svim ostalim penzionerima , da se uvecaju kazne za svaku vrstu lopova i lazova i ovi drugi su veoma vazni za zdravlje drzave .Da se izbace strane banke iz drzave i sve ostale organizacije koje su nanele do sada vise stete nego koristi drzavi Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.