Ko su kandidati za poslanike Ujedinjene demokratske Srbije?

RIK proglasio izbornu listu

Ostavite komentar


  1. Skupstinski hleb bez motike, to spada u narkotike. Lista zvana „Jedva smo se skupili“.

    1. Nema nijedan ravnozemljaš na listi tako da neće doboiti moj glas – vreme je ravnozemljašku listu ili stranku!

  2. Kad ti sns zapljeska ko comicki tu si ga, sa ljudske strane gledano, zatvorio i zavrsio zanavek !!!

  3. očigledno je da neka dupeta ni hirurzi ne bi mogli odvojiti od klupe u skupštini .

  4. Koliko ih je vidi se po tome što nisu uspeli ni broj (250) kandidata za poslanike da kompletiraju. Većina kandidata sa vrha liste (koji, ako pređu cenzus, imaju šanse za ulazak u parlament, na platni spisak) su već poznati mudrovani. Sada je očigledno da je njihov jedini cilj da pređu cenzus i osiguraju sigurnu platu. Ideja kao vodilja više se ni kao paravan ne ističe ispred njih.

  5. Dakle, lista je fantastična. Pa, na vrhu liste se nalaze likovi koju su imali više mutacija od koronavirusa… Tragikomedija…

  6. Više od polovine likova iz Zrenjanina poznajem i muka mi je kad’ sam video njihova imena na listi !! Njihov minuli „rad“ je doveo ovu pošast ( ne korona virus) na vlast u Zrenjanin. Želim im da “ puknu“ na ovim lažnim izborima i da nestanu sa političke scene Srbije !!!

  7. Još jedan dokaz o neuslađenisti broja predstavnika u republičkom parlamentu sa brojem stanovnika. Još jedna lista na kojoj je neupredivo veći broj beograđana u odnosu na broj stanovnika u glavnom gradu. Sa takvim listama, logično je, Beogradska kasa uvek može da se dopuni donacijom iz republičke, jer je beogradska pozicija i opozicija jedinstvena kada je interes Beograda u pitanju.
    Dok se ne promeni izborni sistem, dok ne dobijemo pravo na direktan izbor svojih predstavnika,nišlije, kao i ostali, osim beograđana, treba da bojkotuju republičke izbore.
    Beogradsku kasu pune republička preduzeća sa sedištem u Beogradu, a koja ubiru prihod na teritoriji čitave države. Beogradsku kasu pune fondovi, zavodi, državne ngencije…dopunjeje iz republičke kase, jer je parlament u rukama beograđana, a na zakucanim listama su poslanici iz unutrašnjosti koji ne smeju da se bore za interes ssvojih sugrađana.

  8. Gordana Čomić
    Nenad Čanak
    Da ovo dvoje mladih, casnih, nisu na listi, ne bih glasao za UDS.

  9. Zotan Ostojic,16. na listi je sin Udbaša iz sela Strmova kod Lajkovca,koji je zavio u crno ,posle rata ,mnoge porodice.Ovo su Vučicevi paraziti koji čuvaju sistem privilegija komunističke elite koja je uništila Srbiju. Srecno vam glasovanje!

    1. Kažu novinar Ostojić ali često ga protivnici prozivaju da je u stvari taksista – čest je bio gost na Pinku tokom protesta i ni jednom rečju nije kritikovao vlast a sad je naprasno promenio dres – neki virus il šta ali izgleda šašavo

  10. Hoće li čomićka podneti ostavku u DS ? Gde ovo ima da član jedne stranke ide na listi druge ?

    1. Po Statutu DSa, članstvo u DSu joj prestaje automatski, onog trenutka, kad RIK zvanično proglasi listu UDSa, a obzirom da je ta lista zvanično proglašena, ona više nije članica DSa!

  11. Šteta što ne može više lista da se zaokruži – neki probabli ali se ne prihvata

  12. Ja uradio Save file spiska.
    Može zatrebati….

  13. Ako malo analiziramo, prvih 15 su iz Beograda iNovog Sada? Nenade protiv si Beogradizacije i Novosadizacije. Ako pređu i 3 posto prvih 8 do 10 će ući u parlament. Oni će biti topovsko meso za SNS.

  14. Sramota, od prvih 20 na listi, 10 je iz Beograda. Pa nije ovo lista za izbor Skupštine grada Beograda. To je prava slika ove grupe koja samo misli o sebi i svojim poslaničkim foteljama. Nadam se da će građani Srbije pravilno proceniti ovu poslaničku listu i na izborima ih kazniti..

  15. Kolika frustraciju mudrosera koji „bojkotuju“ izbore. I sve po onoj narodnoj „neće lisica kiselo grožđe“. Ova lista ima šansu da pobedi Vučića, još na ovim izborima. Ja sam uvek bila za kvalitet. A ne za otimače i eratore.

  16. Ovi ni ne skupiše 250 imena za listu. To je nameštaljka za prvih desetak okorelih skupštinara koji će biti i ovaj put ugurani u skupštinsku publiku kako bi postojao i neko koji priča o članstvu Srbije u EU. Utopija.

  17. Sve u svemu duplo ništa, skup neostvarenih likova po svim pitanjima, ukratko – paraziti navikli na državne jasle.

  18. Marka znam u vreme onog prvobitnog ds-a kao korektnog momka. Ovi ostali se krecu od takodje poznatih do anonimusa. Meni licno je u nekim swgmentima simpaticna ovakva skupina gradjansko-vojvodjanske provinijencije. Ali se pitam koliku tezinu moze da ima u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu. Ipak, mislim da ru postoje ljudi koji mogu da budu klica moderne demokratske opozicije. Bez oligarha, laznih nacionalista i gubernatora u pokusaju.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.