RIK proglasio listu Pokret Levijatan – Živim za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Nisu skupili 4000 potpisa za 2 dana, nego nekoliko stotina, jer su vecinu potpisa vec imali. Nisu ih predali prvi put jer nisu stigli sve da ih skeniraju i razvrstaju po azbucnom redu.

  2. Iz moje perspektive – „stranka“ koja ima boxer kao logo je već dovoljan razlog da se ne dozvoli rad.

  3. E, ovi su reprezentativan uzorak sadasnjice srpske politicke elite. Tetovirani, nabildovani i nasilnickog izgleda. Svaka cast Srbiji sto je iznedrila generaciju buducnosti.
    U isto vreme bez obzira na koronu i ono malo cestite i obrazovane omladine pakuju rance i beze u inostranstvo.

    1. Nije to nasilnicki izgled vec „sportski“. Kao sto kađe pesma, mladi sportisti, tetovaže, ožiljci..

  4. Hvala Bogu , sad imam za koga da glasam. Bar ce neko da progovori o štetnim vakcinama za decu i autizmu sa kojim se mnogi roditelji bore.

  5. Da nismo ovako okuirani i puni parazita koji se već decenijama stvaraju u ovoj izmučenoj zemlji i uče svoje buduće naraštaje da budu isto paraziti i botovi, ljudi poput Jovane Stojković i njena borba za ovaj narod bi bila normalna pojava u skupštini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.