Rio Tinto odgovorio Mariniki Tepić: Traže se kadrovi za finalizaciju svih studija

Ostavite komentar


  1. More, najbolje je da RT odmah zatvori bušotine koje je napravio i počne da se pakuje jer gradjani ne žele i neće nikakvo kopanje. O kopanju odlučuju gradjani a ne Vučić i njegova kriminalna vlast!!

  2. Setite se ne tako davno bombardovanje,otimaju deo teritorije,oroglasili za genocidne da ne pominjem da Srpske žrtve ne postoje za njih,EU samo u magli itd itd.Al zato hoće litijum?referendum i marš iz Srbije

  3. Pa zašto onda u konkursnom oglasu ne piše da se traže kadrovi za „finalizaciju studija“, nego piše nešto sasvim drugo. Tako loše muljaju da mora biti da su mnogo glupi ili misle da smo mi mnogo glupi. Mislim da je ovo drugo.

  4. To samo znaci da je g. Vucic dao zeleno svetlo RT da krene u pripremu svega, da ce brzo dobiti sve papire i dozvole bez obzira na misljenje naroda i struke nakon potpisanog memoranduma a sve drugo moglo bi da bude samo, sto bi rekao nas narod zamajavanje i skretanje paznje sa RT. Oni su radili svo vreme od „stavljanja tacke“ kao da se nista nije dogodilo i eto i nije se dogodilo a tek ce da se dogodi. Blago nama. Ziveli

  5. Ови коментари су све само не оно што треба да буду.Говорите уста не била пуста.Нема везе да ли је тако или није важно ми да кажемо тек нешто.

  6. Kakve studije ,gde je sumporna kiselina ekologije nema ,nemojte dzabe da bacate pare vec se kupute i mars iz Srbije ,kopati necete da ste jos toliki

  7. Marinika Tepić je postavila pitanje A. Vučiću, a odgovorio je Rio Tinto. Izgleda da su AV i RT “dva tela, ali jedna duša”.

  8. Da li ikome ko ima mozak treba studija da bi zakljucio da li treba ili ne treba sipati tone kiseline u zemlju ? U uredjenim zemljama ne smete da napravite običan put kroz neko zemljište a da nemate filtere da sprece da ulje i stetne materije uopste dospeju u zemljiste!

  9. Kakav Riotinto.
    Pa ni oni nisu toliko ludi koliko ovaj nas i njegova kamarila.
    Kriminalci.
    Nek zatvore svoje gunice i nek se gube.
    Stenice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.