Ristić (Mi snaga naroda): Beograd na vodi izraz novog socijalnog primitivizma 1foto FoNet Ana Paunković

Odbornik „Mi snaga naroda“ Ratko Ristić naveo je da ga je Beograd na vodi nije način da grad izađe na reku i da je to napravilo barijeru između reke i grada.

Beograd ba vodi izraz jednog novog socijalnog primitivizma gde žive oni koji mogu da kupe stan za tu cenu, dok na fakultetu gde on radi, rekao je Ristić, postoje asistenti s platom od 700 evra koji stan, ocenio je, ne mogu da kupe ni u Žarkovu ni na kraju Voždovca.

Tamo je trebalo napraviti zelene površine, Muzej srpskih žrtava genocida, kao i operu.

Nada se da se neće rušiti Sajam, te rekao da bi od Generalštaba trebalo napraviti memorijal.

Upitao je kome će služiti „grad u gradu pored Ekspa„.

Univerzitetu u Beogradu, naveo je, oduzet je parking i pozvao vlast da dodlei Univerzitetu bar deset parking mesta.

Odbornik PSG-a Stefan Simić, naveo je da se nada da će budući gradonačelnik poboljšati položaj Roma.

Sednica je važna biramo čiveka koji je kulturna, finansijska prestonica Zapadnog Balkana, a Šapić vođenja takvog grada nije dostojan.

Smatra da je Šapić sklon bahatosti i korupcije, te da je prvi koji je napao svog sugrađanina jer mu se nije svidelo pitanje i način na koji je ono postavljeno, te ocenio da će očito i opozicija i predstavnici vlasti morati da paze kako sa Šapićem pričaju.

Niko oz gradske vlasti nije podneo ostavku zbog toga što je otpali točak s autobusa usmrtio ženu, rekao je on, dodavši da je sva odgovornost prevačena na privatnog autoprevoznika „kao da je svevišnji“ njima dao odgovor.

Šapića js SNS, naveo je, krio u kampanji.

Simić je rekao da četiri naselja na opštini Palilula imaju problem sa povećanom koncentracijom arsena u vodi.

Aleksandar Mirković, šef grupe Aleksandar Vucic-Beograd sutra, rekao je u replici Sikiću da Šapića nisu krili, da je bio nosilac liste i svakodnevno u kampanji.

Ocenio je da je opozicija imala tri kandidata za gradonačelnika- Nataliju Stojmenović, Dobricu Veselinovića i Miloša Pavlovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari