Rističević : Koliko je Srbiju koštala Jeremićeva karijera

Ostavite komentar


  1. Ovoliko mržnje prema drugačijim pogledima i političkim opcijama koje emituje SNS, neće na dobro.
    Žestoko i agresivno prema svakom neistomišleniku nikom nije dobro donelo.

  2. KADA JE OVAKAV,,KADARE,,SNSovaca, uspali,,faramer,, Avanzovao,u,,čuvara državnih retervi,, i danas Premijer Ga,,nevidi,, zbog,,ažurnosti,,i dalje ,,radi,,pored onog nezapamćanog prostačkog i histeričnog napada na oca jednog obiolelog deteta Štaa traba još da izvaleovekve,,moraalne gromada da se ona,,legalsitička,, abolicija u Parlamentru,, naknadno izvrši,,.. ovo su pravu,,talenti,,i,,božaaoci,jednog ,,zaboravnog,,lisera za sve njegove prošle i sadašnuje,,radove,u kojim se ovakvi ,,ponose,što ih JOŠ I IZDRAŽAVAMO,, POSLE,,POBEDE,,UJEDINJENIHMMSPASIOCA,, OD SAMO 11 ,,patriJotskih,, Čimbenika. Pravi BASARIN,,MIŠ PUVAĆ, ,,ŠTETA,, ŠTO IH JE PREVIŠE,,ZA OVO MALO ZEMLJE,,U KOJOJ ŽIVIMO,,NJIHOVO,,,RESTARTOVANO,,ZLATNO DOBA,,.IZ 90tih.

  3. Koliko je ovu državu koštao Rističević sa svojom suprugom koji nisu vratili žito Robnim rezervama, koje je naprasno isparilo iz njihovih silosa, pa sad svi građani treba da snose troškove Robnim rezervama.Sramota je za državu da takav čovek sedi u parlamentu.

  4. Само блатите. А шта је било са оних 3420 тона кукуруза из робних резерви? Шта би са оних 100.000 евра које је Јаворка дигла на фалсификованим службеним исправама? Да ли је то разлог толике халабуке на све који нормално мисле? Све ми се чини да сте ви дебело уцењени и да због тога се тако понашате!

  5. Zaista ne znam ali se treba ustanoviti jer ga je bahati Tadić zbog tih razloga smenio i oterao iz DS, a ako su specijalisti za ““““svoj buđelar““““ oterali Jeremića, poprilično je on težak.

  6. dali je tačno da su Marijan Rističević i njegova supruga pokrali robu iz robnih rezervi i dali je tačno da isti duguju milione državi Srbiji za neplaćene poreze svojih firmi, poljoprivrednih gazdinstava i sl.

  7. Nikoga to ne interesuje. Mene interesuje kako premier zivi kao grof sa drzavnu platu od 100,000 dinara? Mozda mu roditelji daju pomoc od penzije? Ali naroda to interesuje.

  8. Marijan&Javorka
    odel kako da od drljče i traktora dodješ do mercedesa, od slepačke kuće(tako kažu u mom Sremu) dodješ do laitfundije, od polupismene gologuzije do poslanika u Skupštini,. uostalom, zašto trošiti reči, Rističević je ogledalo sadašnje Srbije. Pogledajte se u to ogledalo, ili ga zamenite!

  9. Sigurno je manje kostala od onoga koliko Risticevic kosta ovu drzavu. A sta je Srbija dobila od njega, apsolutno nista, na ugledu pogotovu.

  10. Koliko kosta skorasnji odlazak i povratak aviona iz Brisela a sve zbog kaprica jednog coveka.

  11. Koliko je Srbiju i njene gradjane kostalo cuvanje zita u silosima kjod porodice Risticevic

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.