Rističević pokazao lekarsko uverenje da je zdrav i da može da nosi oružje

Ostavite komentar


  1. Gospodo nazadnjaci vas politički kraj je blizu. Protesti se sire po celoj srbiji tako da možete da zasedate po skupstini do mile volje vas vodja sns sekte je pred političkim padom sa vlasti.

  2. Odlično. Ja taj njegov potez shatam kao želju da se dobrovoljno pridruži tim vojnim vežbama koje priređuje njegov koalicioni partner, Vulin.
    Evo, gospodin je dobio uverenje da je zdrav i da može da nosi oružije. Odma ga šaljite da zaduži bar jedan minobacač.

  3. Trebalo bi da taj lekar koji je izdao rešenje Marijanu Rističeviću ode na preglede kod kolega psihijatara. Dobio je Marijan lekarsko uverenje, ali znajući kao radi i šta priča u Skupštini sam demantuje to uverenje. Pun je mržnje i zlobe prema svima koji msile drugačije. Sam će učiniti sve da ostane sa to malo vlasti i privilegija što ima.

  4. Ljudi kupuju doctorate, diplome strucnih skola, ordenja,priznanja i td. a da se ne moze kupiti jedno lekarsko uverenje. Pa ja sam kao klinac u osnovnoj skoli, vadio lekarsko uverenje zbog izostanaka sa casova a u stvari sam igrao fudbal. Nego, dali moze da se izvadi uverenje o ljudskom karakteru?

  5. rističević je slika i prilika naprdnjaka. to je ono u šta se srbija transformiše pod ovim nesposobnim režimom.

  6. Samo da su lekari videli kako se ponasa u Skupstini , tessko da bi bio poslanik a kamoči da je zdrav da ima oruzje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.