Rode Prištini o eksproprijaciji na Severu: Ovakav način postupanja nije kompatibilan sa vladavinom prava

Ostavite komentar


  1. Samo neka vršenasilnu eksproprijaciju srpskog zemljišta …doći će uskoro vreme kadće mo izvršiti povraćaj sve oduzete zemlje a onda mogu da se sele u njihovu državu Albaniju

  2. „Rode Prištini o eksproprijaciji na Severu: Ovakav način postupanja nije kompatibilan sa vladavinom prava“
    Da, nije kompatibilno sa vladavinom prava ali je kompatibilno sa velikoalbanskom, agresivnom i primitivnom agendom kao i sa interesima Nemacke, SAD, V. Britanije i Francuske koje podrzavaju albanizaciju Kosova – niko nece nasesti na ovu jeftinu pozorisnu predstavu gde se Nemci kao „bune“ i „zabrinuti su“ u vezi otimanja imovine Srba jer se nista na tom Kosovu ne desava ako se zato nema dozvola i odobrenje Nemaca i ostalih. Na zalost, nastavlja se sramna uloga Nemacke na Balkanu i ponavljanje obrazaca i politike iz vremena Hitlera kada je na identican nacin, uz nemacku podrsku, otcepljeno Kosovo, Srbi ubijani, proterivani i pljackani i kada je stvorena Velika Albanija. Valjda ce se i ova, druga epizoda zavrsiti kao i ona prva.

  3. I sta ce da preduzme da zadtiti prava Srba osim da prica- veliko NISTA. I onda kazu, osloni se na Evropu i evropske vrednosti.

  4. I sta ce da preduzme da zastiti prava Srba odn. Jednu od evropskih vrednosti-veliko NISTA. Onda nam pricaju da se oslonimo na Evropu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.