Rodoljub Šabić: Najveću senku na izbore u Srbiji bacio je izborni inženjering

Ostavite komentar


  1. svaki dan da budu izbori,yu komunjere bi ih dobili,kradom,prevarom manipulacijom gde je predsednik rik av,a rik njegova polupismena institucija.lopovluk je;kad se uzme procenat izaslih,pa pokradu glasovi celog birackog tela,zbog cega clanovi rik treba da budu u zatvoru,jer se mandati dobijaju glasovima izaslih gradana ,a rik udeljuje glasove oni kojih nisu izasli na izbore.po rik av je dobio 27%od birackog tela,a rik mu udelio dva milona glasova biraca koji nisu glasali sto je-razbojnistvo.po d“ontu dodaju se RASUTI GLASOVI onim na decimali iznad 0,5 od onih koji su manji od 0,5 i nista vise.poslanicko mesto je 26002glasova,al je cenzus 193000 glasova prevara jer samo 4grada u srbiji imaju vise od 193000 biraca.sto ne napravi rik tabelu po opstinama za svih 168 opstina. i 18 ucesnika.ima li u riku neko pismen da to zna,ili ste bedne prodate duse za pokradene pare,koje vam av udeljuje,svabicu baza poslanika je opstina ,a ne stranke,koje su visestruko pokrale i srbiju i gradane

  2. Nije samo izborni inžinjering. A položaj zvezda, a baba Vanga, a Tarabića pretskazanje, a horoskop? To je bre čitava nauka.

  3. G. Šabiću
    Bili ste u poziciji da nešto preduzmete u fazi izrade i kontrole spiskova birača..pa kasnije kao čkan RIK.
    Vlast se osvaja..ne dobije se na tacni. Opozicija..ona antisrpska..itabrala je pigrešan metod..i zato je loše..a možda i dovro prošla.. Ne

  4. Ovo su izborni zakoni koje si ti Sabicu bas projektovao 2001 kada ste 2000 poktali izbore i nasiljo srusili predhodnu vlast, sa tim zakonima ste glasali do 2012. Kada ste izgubili tada vlast, niste racunali da vise nikada necete moci da se vratite na vlast i pored cenzusa od 3 posto. Imali ste 12 godina vlasti da izvrsite reforme u svim pravcima, pravosudje, policicja, obrazovanje, zdravstvo i ustav. Sada mozete samo da izmisljate i da placete i ttazite pomoc od eu.

  5. @Petar
    @Rade
    Na Vase komentare se nema sta pametno dodati. U pravu ste, Dos, Ds, Dss, Ds+Sps su izgubili 12 godina na pricu, a ne na dela.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.