Romčević: Srbija neće preživeti ovu vlast

Ostavite komentar


  1. Ovaj zaključak gospodina Romčevića je prestrog, ali u njemu je dosta istine.
    Predsednik, koji je, kopirajući Šešelja, često ponavljao, navodnu Brozovu izjavu: nećemo se držati zakona, k’o pijan plota, sada revnosnije nego iko, u praksi demonstrira tu teoriju.
    Zemlja u kojoj su Ustav i zakon pogaženi i u kojoj jedan čovek predstavlja meru svih stvari, nema perspektive, pogotovo u uslovima otvorenih granica.
    Ne mislim, da granice ne trebaju biti otvorene, ali mislim da ovakav režim nije u duhu ovog vremena.

    1. Mirko, deca se u Srbiji više ne odgajaju. Ona se uzgajaju. To će biti poslednja generacija Srba

  2. Kada neko nebitan, poklonik r. BU, želi 5 (pet) minuta slavr, odmah otrči do NIN-a da potpiše tekst protiv AV.

    1. Profesor je 100% u pravu.
      Znaš zašto? Baš zbog ograničenog uma takvih jadnih botina kao što si ti, kojima je „nebitan“ jedan profesor BU i poznat pisac, a jedini „bitan“ vam je samo vođa vaše sekte!

    2. Ti ćeš sigurno postati neko bitan posle “izbora“ kad Šabac padne u ruke unapređenih šešeljoida.

    3. Koliko minuta slave želi vaš vođa Vučić koji uruši sve institucije u zemlji i pita se za sve kao faraon a pritom je običan diletant i lažov?

  3. DŽaba kada glupavi gledaju samo televiziske programe i čitaju novine za idiote, gde nastupa Grozomorni Lažov i Lopov, Bos Mafije koja ubrzano uništava Srbiju.

  4. Da li znate ko su bili tužioci pod Brozom? Dr Ili Bebom Popovićem kada su se hapsila deca od 12 godina?

  5. A jeste. Vidi se da je profesor sa Fakulteta dramskih umetnosti. Gora vlast od okupatorskih. Srbija nece preziveti. Umetnici, umetnici.. kada bi se neko cenio po svojim dobrim namerama vi bi ste bili najvredniji ljudi drustva. Ali se ne ceni, samo delima covek pokazuje svoju vrednost.

  6. Sve je crno, sve je propalo..Izadji malo iz svoje ljusture, prosetaj se gradom i pogledaj koliko se grad promenio..Provozaj se nekim od otvorenih autoputeva…

    1. Prošetaju se malo i po selima. Nije Beograd Srbija. Ostaće samo Beograd i šta će te onda beogradjani? Ko će da vam ide tim putevima Srbija je prazna svi odoše u inostranstvo.

  7. Sasvim realan metafizički pristup stanju u kome se Srbija nalazi. Samo je Srbiji svojstveno da talog ima manju specifičnu težinu od vode,pa zato i pliva na površini. Ne, nije kriv talog već voda,ali je to u Srbiji bilo od vajkada. Dali je ovaj narod zajahao Kurta ili Murta,naravno nije sve jedno Kurti i Murti,ali je narodu sasvim sve jedno jer on je jahan pa jahan. Zaista ću konačno morati da napustim Srbiju,odh da živim u Beogradu.

  8. Moj muž je bagerista radio je za 30 000 A sad za 100 000 brat vozi kamion sad za 90 000. Nisam sigurna kako nećemo preživeti možda Dilasovi vojnici i političari ako se nedokopaju vlasti!!!

  9. Sve bi ovo bilo istina, kad isti Nebojsa nebi isao kod naprednjaka na kazan, pljuje po SNSu, a
    kod istih uzima novac za svoje pozorisne predstave ANDJELKA STA ME TO SNADJE,
    24 12 2021 U INDJIJI U ORGANIZACIJI SNS GRDSKOG ODBORA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.