Rot odgovorio Vučiću: Volim Srbiju, ali vi niste Srbija

Ostavite komentar


  1. Mislim da nas Nemci ne vole. Mozda gresim ali sve do sada sta su nam uradili ukazuje da nas ne vole. Neću da ih nazivam srbomrzcima jer ne verujem da svi Nemci imaju tako jak negativni osećaj prema nama ali mislim da će uvek biti protiv nas.

  2. Hvala vam g. Rot što ste podsetili Vučića da deviza „Država to sam ja“ ne važi u EU.

  3. Rot mnogo zabada nos u srpska posla I srpsku politiku. Smeta mu Vuciceva iskrenost sto naziva stvari pravim imenom direktno I bez okolisanja.

  4. Zar nije napisao sa je Vučić najveća prepreka ulasku Srbije u EU (Sie sind – Vi ste)?

  5. U članku nije dobro prevedena poruka koju je Roth napisao. Napisao je, obraćajući se Vučiću, „Vi ste najveća prepreka pristupu EU vaše zemlje“.

  6. @Vlada
    Da si učio istoriju, znao bi da je upravo zahvaljujući Nemcu Srbija postala država. Si čuo nekad za Bizmarka?

  7. Gospodine Rot, ako se ikad kandidujete za predsednika Srbije glasaću za vas.

  8. da li je moguce da imamo pamcenje leptira? rot je, koliko juce, na pitanje DW o prinudnom iseljavanju srba sa kim ponovio recenicu svog ambasadora, „manje srba znaci i manje problema“. toliko o ljubavi prema nama.

  9. Германи су иначе широко познати по својој љубави према Србима кад су вешали жене децу и старце у Србији по бандерама и дрвећу ко лампионе… а ти фашисти су познати и по генералној љубави према човечанству који је највише показао Хитглер , а и његови прфетходници нису били ни мало бољи а видимо ни наследници им нису ни мало бољи, напротив.

  10. Da li ih je iko obavestio da je Merkel otišla u penziju? Izgleda da nije. Ovakva uličarska retorika je za domaću upotrebu i paljenje glasača, ljubitelja parizera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.