RSE: Lajčak ne dolazi u Prištinu večeras zbog otkazivanja leta

Ostavite komentar


  1. Pa sto bre brate Lajcak na srpsko Kosovo i Metohiju ides preko Albanije, kad lepo mozes da dodjes nekim letom do Nisa, a odande do Pristine eto tebe za sat vremena automobilom. U povratku sa naseg Kosmeta mozes da svratis u Backi Petrovac i uz to se vidis s rodjacima. A, onda kao i sav napredan svet lepo se u Brisel vratis sa Beogradskog aerodroma. Cemu ove briselske zavrzlame da glavni Eu posrednik nesme ni da prodje kroz Srbiju, na proputovanju do juzne srpske pokrajine radi dijaloga izmedju Srba i albanske manjine.
    Zato americki posrednik Grenel ne okolisa i zaobilazi. On ce po americkom vremenu da izvrsi egzekuciju srpskog Kosmeta u korist Bila Klintona, Dzozefa Bajdena i njihovog finansijskog gurua Djerdja Sorosa. Valjda da ucini svom predsedniku Donaldu Trampu, koga isti ti spaljuju na crnackoj lomaci i ne skrivajuci pokusaj DRZAVNOG UDARA U SAD . Cak Bajden Trampu preti i vojnim udarom, a sef Pentagona M. Espero nije se javno oglasio da demantuje te glasine, ali se usprotivio Trampu kad je on hteo da angazuje vojsku u smirivanju crnacke, narkodilerske revolucije.
    Da li je moguce da je i Majk Pompeo izdao Trampa zbog šiptarskih narkodolara, zbog cega Lajcak kruzi oko Pristine kao kisa oko Kragujevca.

  2. Ovi političari iz EU nisu nikakvi, lete redovnim letovima, presedaju….za razliku od naših koji i po jagnjeće pečenje odu helikopterom, a o inostranim destinacijama da ne govorimo. Može li iko zamisliti na aerodromu vidi bilo kog domaćeg političara iz vlasti, bilo kog ranga kako na aerodromu uredno stoji u redu za čekiranje karte….

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.