RTK: Skupština Kosova usvojila rezoluciju o razgovorima sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Da Srbija ima drzavu umesto CIA i MI6 marioneta, svako ko juznu srpsku pokrajinu naziva “Kosovo” i privremene institucije na KOSMET-u naziva “Skupstina Kosova” ili “Vlada Kosova” bi po KZ tako odgovarao za izdaju, beli dan i vazduh bi u celiji zaboravio. Naravno da necete objaviti komentar. Ne znam samo sto pisete protiv aktuelne vlasti kad se i “Danas” i oni trude da se dodvore neprijateljima Srbije, samo to radite na drugaciji nacin.

  2. U jednom su u pravu: niko ne planira da prekraja administrativne granice autonomne pokrajine Kosova i Metohije. A Republika Albanija ce ostati jedina drzava vecinskog albanskog stanovnistva, i niko joj nece menjati granice. Za sada.

    1. Po tvome i

      ,, Srbija ce ostati jedina drzava.. vecinskog srpskog stanovnistva, bez Kosova i republike srpske.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.